1. vlkster's Avatar
    I broke my 3gs digitizer screen, replaced it(yes i turned it off 1st), then i tried to turn it back on and all i get is the apple logo and the load circle. I've restored, updated, restored, let the phone drain it self till its dead, left it on all night in the load screen, rechecked all the connections again and still nothing. what did i do wrong? is something simple or is the phone done for? did i get the wrong digitizer screen? is that possible? any help would be great.
    04-19-2011 11:25 PM
  2. Jordanvandyke's Avatar
    Wouldnt think you would see anything if you got the wrong digitizer. Ive only replaced that one time in the past but had no problems even though it took a while. If you dont mind me asking where did u get it at? To answer your question, im not sure what you would do about your problem....
    04-19-2011 11:30 PM
  3. vlkster's Avatar
    i got it through ebay....maybe a wrong idea? i mean fixing the digitizer took all of 15-20, thats only cause the screen was in peices.
    04-19-2011 11:36 PM
  4. Jordanvandyke's Avatar
    hmmmm... im not sure man. I hate working on the iphones. You said u have a 3gs. You should have an upgrade soon or even now maybe? Iphone 4 is well worth the upgrade.
    04-19-2011 11:52 PM
  5. vlkster's Avatar
    well the phone was free(from a friend in hopes of using it) got it about 3 weeks ago, so no upgrade from me
    04-20-2011 12:05 AM
  6. ed116's Avatar
    why dont you send it to a repair shop?
    04-20-2011 07:56 AM
  7. vlkster's Avatar
    well to be honest i'm cheap and i would like to fix it myself, but again it seems there is no iphone guru who would like to help or will help. and because i fixed it by myself and still want to fix it by myself i'm probley looked down on.
    Last edited by vlkster; 04-20-2011 at 08:35 AM.
    04-20-2011 08:26 AM
  8. Massie's Avatar
    Did you have it working before the screen broke? In other words, are you sure these two issues are connected?
    04-20-2011 08:44 AM
  9. Massie's Avatar
    There are also some interesting ideas here, if you can wade through the less useful posts:
    very strange iphone 3g problem, stuck at apple logo after screen repair [Archive] - GSM-Forum
    vlkster likes this.
    04-20-2011 08:51 AM
  10. vlkster's Avatar
    Did you have it working before the screen broke? In other words, are you sure these two issues are connected?
    Yeah it was working, fully operational, just the digitizer screen was broke, but you could still use it.
    04-20-2011 12:41 PM
  11. vlkster's Avatar
    see, now thats the ****!!!.. Your a life saver!!!! Phone works now, just a 2 second thing. Thank you, thank you!!
    04-20-2011 12:57 PM
  12. vlkster's Avatar
    it was cable #3, there is a white flap to open when your putting it in and if its not in all the way it just stays stuck on the load screen. opened up my phone flipped up the flap, put cable 3 back in and closed the flap and started it up, now it works fine...to bad i didn't find that earlier.!!
    04-20-2011 01:04 PM
  13. Massie's Avatar
    Glad it helped!
    04-20-2011 02:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD