1. marissaa310's Avatar
    Does anyone else have problems with the video camera on iPhone 4?

    My video app is sooo slow that I hardly ever use it because it causes too much aggravation. When I first open the app and switch from camera to video, the "lens" takes forever to finally open. Then after take the video, my phone freezes for several minutes before the video is actually saved and I can continue using the phone. Not just seconds, but minutes. I have even had it frozen for so long that I have had to force the phone to shut down and restart.

    This is the only app I have a problem with, and it's been like this since I've gotten the phone. Anyone else? Is there a fix??
    04-14-2011 02:09 PM
  2. sting7k's Avatar
    Does anyone else have problems with the video camera on iPhone 4?

    My video app is sooo slow that I hardly ever use it because it causes too much aggravation. When I first open the app and switch from camera to video, the "lens" takes forever to finally open. Then after take the video, my phone freezes for several minutes before the video is actually saved and I can continue using the phone. Not just seconds, but minutes. I have even had it frozen for so long that I have had to force the phone to shut down and restart.

    This is the only app I have a problem with, and it's been like this since I've gotten the phone. Anyone else? Is there a fix??
    Kill the camera app in your app switcher and then reset your iPhone. That's all you can do. If it's really bad you can try a restore.
    04-14-2011 02:22 PM
  3. marissaa310's Avatar
    Kill the camera app in your app switcher and then reset your iPhone. That's all you can do. If it's really bad you can try a restore.
    This is literally every time I use the video app, since I've got the phone on launch day last summer.. so it's had all apps killed and restarted many, many times. I've also restored since then...
    04-14-2011 04:30 PM
  4. Runninlate#IM's Avatar
    Get a separate camcorder app the stock one sux. I'm using Camcorder Pro and it works great. I'm sure there are many others.
    04-15-2011 02:50 PM
  5. Massie's Avatar
    This is literally every time I use the video app, since I've got the phone on launch day last summer.. so it's had all apps killed and restarted many, many times. I've also restored since then...
    If you got it on launch day it's still under warranty, I think. Have you tried just taking it in for exchange?
    04-15-2011 03:03 PM
  6. slalomskie's Avatar
    If you got it on launch day it's still under warranty, I think. Have you tried just taking it in for exchange?
    Definitely exchange it if still under warranty. That shouldn't happen.
    04-15-2011 03:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD