1. ces911's Avatar
    i have a minor issue when i unplug my headphones during a call and use the earpiece on phone i hear a light cracking sound in background of call, to fix it i have to reset phone by using the power button and home button.
    04-05-2011 01:23 AM
  2. Mizzy60's Avatar
    I hear the crackling sound on my earpiece as well.... anybody else?
    04-05-2011 09:25 AM
  3. ces911's Avatar
    Anyone else....
    04-05-2011 10:34 AM
  4. hoosieriphone's Avatar
    no problems with mine.
    04-05-2011 11:21 AM
  5. E Pow's Avatar
    I haven't had that problem, but I will be paying close attention to see if I do start hearing that noise.
    04-05-2011 12:26 PM
  6. ces911's Avatar
    @ Big T... Can you explain more did if fix after restarting it...?? DO you know when it started??...


    I just went to apple to have looked at,,, Could not duplicate as it only happend twice to me... I am hoping it wont happen again but....we will see.


    No one else having this issue,,,?? I see there has been alot of viewing of this but not really and responses...
    04-05-2011 04:32 PM
  7. generik777's Avatar
    Never had this happen.
    04-05-2011 05:25 PM
  8. H_D's Avatar
    I have this problem. Heard it today when I connected to my car radio through the iPhone usb connector. Could it be 4.3.1 or something?
    Last edited by YaBoiD; 04-05-2011 at 06:43 PM.
    04-05-2011 06:14 PM
  9. H_D's Avatar
    I guess this isn't the first time this issue has been noticed ----> Apple - Support - Discussions - Static when playing music via USB in ...
    04-05-2011 06:41 PM
  10. H_D's Avatar
    My iPod Touch is still on 4.2.1 and plays without static through the usb connector in my car so I'm leaning towards 4.3.1 being the culprit.
    04-05-2011 06:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD