1. rjdangerous's Avatar
    Anyone else here having issues loading this website/forum while not logged in? Today everytime I loaded the site it would not load correct and I could not pinch to zoom or doubletab to zoom to fit. Then I log in and it works fine. Weird I know, happening to anyone else?
    03-02-2011 07:00 PM
  2. ImStrapped's Avatar
    nope.
    maybe you had to delete your cache/cookies in order to allow room for more?
    03-02-2011 09:06 PM
  3. rjdangerous's Avatar
    I tried that but still does it, but its only messed up when I'm not logged it.
    03-02-2011 09:44 PM
  4. CalifJewls's Avatar
    No issues ever using this site, logged in or out... What browser are you using? You deleted cache, cookies, etc and tried restarting your computer? Are you using TapaTalk on your phone? If not you should.. Tapatalk Forum App for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store
    Last edited by CalifJewls; 03-02-2011 at 09:55 PM.
    03-02-2011 09:53 PM
  5. generik777's Avatar
    Works fine for me everytime. Except for when the servers are overloaded, then it takes forever on my MBP as well.
    03-02-2011 11:33 PM
  6. jsntrenkler's Avatar
    Always work with tapatalk :-)
    03-02-2011 11:36 PM
  7. BrindawithanI's Avatar
    +1 ^^^


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    03-02-2011 11:37 PM
  8. jayhawkfan18's Avatar
    I used Tapatalk quite a bit on my Android device so it looks like I should grab it for my iPhone too!
    03-03-2011 01:43 PM
  9. JRoid's Avatar
    NO problems here.
    03-03-2011 02:05 PM
  10. bamf-hacker's Avatar
    No issues with Tapatalk or the mobile version on safari
    03-03-2011 02:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD