1. vinnyv11's Avatar
    Is anyone else having trouble setting up there exchange server. I set mine up and my contacts and calander appear to be fine but emails are not being pushed. Anyone have any thoughts.
    02-08-2011 10:15 AM
  2. vietalogy's Avatar
    Did you set it to push and not to fetch?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    02-08-2011 10:42 AM
  3. jdragione's Avatar
    Working fine for me. Like the poster above make sure PUSH is enabled.
    02-08-2011 10:43 AM
  4. shipwrestler125's Avatar
    Mine works fine for me also
    02-08-2011 10:49 AM
  5. Ringfinger's Avatar
    Is there a good app for Google? I did the Apple mail one is slightly redundant. Maybe I am doing in wrong.
    02-08-2011 10:50 AM
  6. artdeco's Avatar
    No problems here, and I have 4 accounts forwards to gmail...
    02-08-2011 10:50 AM
  7. vinnyv11's Avatar
    I have push enabled and fetch set to every 15 minutes. Am I missing something. Should there be a noticable delay in sending and recieving emails? Also I added an event to my calendar online and it has not shown up on my phone yet.
    02-08-2011 10:53 AM
  8. medroid's Avatar
    Push is enabled on mine and it still won't push emails to me but if I open the app they load???
    02-08-2011 10:55 AM
  9. artdeco's Avatar
    I have push enabled and fetch set to every 15 minutes. Am I missing something. Should there be a noticable delay in sending and recieving emails? Also I added an event to my calendar online and it has not shown up on my phone yet.
    It seems to take longer for calendar events to go from computer to phone, verses phone to gmail. Even with my blackberry I noticed that. Give it an hour or so before you check. However, Phone to gmail should be instant.
    02-08-2011 10:58 AM
  10. artdeco's Avatar
    Is anyone else having trouble setting up there exchange server. I set mine up and my contacts and calander appear to be fine but emails are not being pushed. Anyone have any thoughts.
    So you did set it up as exchange, and not just the google email section? Maybe try deleting and reading the account?
    02-08-2011 10:59 AM
  11. coltsbr's Avatar
    02-08-2011 11:03 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD