1. theiPhonechick's Avatar
    Not sure if this is the right place for this. Forgive me if it isn't.

    This seems to have just started this morning and I'm not sure why. When I go into iTunes then to Ringtones and try to preview them this is what I get..



    Any idea what it means or how I can fix it? My phone is still the exact same it was when I bought it.
    09-01-2010 02:37 PM
  2. BrindawithanI's Avatar
    Have you tried a restart or re-syncing with iTunes? If so, hopefully someone with experience will stop by and help!
    09-01-2010 02:47 PM
  3. jakej914's Avatar
    Try restoring the phone as new first. That usually gets rid of software bugs like this.
    09-01-2010 02:51 PM
  4. big9erfan's Avatar
    Don't restore.

    I think this is due to them already updating the ringtone server for 4.1. This is happening to me and my fiancee too iPhone 4 OS 4.0.2
    09-01-2010 03:06 PM
  5. jakej914's Avatar
    Haven't had any problems, and I'm also on 4.0.2...maybe just wait and see when you update to 4.1.
    09-01-2010 07:16 PM
  6. theiPhonechick's Avatar
    So some are experiencing this and some aren't? Strange.
    09-01-2010 07:50 PM
  7. fubaracing7374's Avatar
    It seems to be working fine for me with 4.0.2.
    09-01-2010 08:09 PM
  8. seb_or_sam's Avatar
    I'd say backing up your iPhone via iTunes and then restoring it would be your best bet. It's a pain, but it tends to resolve these little things.
    09-02-2010 12:42 PM
  9. jakej914's Avatar
    Just go without downloading those ridiculously expensive ringtones for a week until 4.1 come out. Save yourself the hassle.
    09-02-2010 01:01 PM
  10. stkywik's Avatar
    Just go without downloading those ridiculously expensive ringtones for a week until 4.1 come out. Save yourself the hassle.
    Bingo. We have a winner.
    09-02-2010 01:13 PM
  11. theiPhonechick's Avatar
    It's working fine now. Thank you for the help.
    09-02-2010 02:16 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD