1. gottspd's Avatar
    Every e-mail that comes in says "(No Sender)" and "(No Subject)" for the sender and subject, respectively. If i flip back to a different folder in the inbox and than back to the main folder, it'll show the sender and subject, but that's not terribly convenient. Any thoughts? Soft resets are not fixing it beyond just the e-mails in the inbox and not the new ones coming...
    08-03-2010 04:21 PM
  2. lungho's Avatar
    It will probably help if you give us a little more info about your email setup. Google, Yahoo, other mail service? POP3, IMAP Exchange? What firmware are you on? Stuff like that.....
    08-03-2010 04:36 PM
  3. gottspd's Avatar
    Oh, sorry...

    I have an iphone 4 (running a JB'en os 4.01) pulling (pushing) mail from an exchange server. That's the only mail account I am using...
    08-03-2010 04:50 PM
  4. gottspd's Avatar
    Okay, so I just removed lockinfo and it seems to have resolved the issue. That stinks... I love that app. Over the next few hours, we'll see whether it really resolved it and I'll report back.
    08-03-2010 05:19 PM
  5. Entertainment72's Avatar
    iOS 4.1 B2 fixed these e-mail issues, just be patient and wait till it 4.1 goes public.
    08-03-2010 05:35 PM
  6. hotrod#AC's Avatar
    I'm getting ready to pull off lockinfo too. Did removing lockinfo fix this annoying problem?
    08-07-2010 08:59 AM
  7. hotrod#AC's Avatar
    I removed lockinfo and now my email problems are solved.
    08-08-2010 07:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD