1. Ariyala's Avatar
    OK, I hope this pic uploads ok, but here's my situation. I've had this phone for 3 days. Only 3 days. But, as you can see, my i4P "current period" is over 6 days and its "Lifetime" is over 7 days. What do you think? I went to Apple today and brought this to their attention and they told me it was a glitch. I have an appointment with Apple on Monday to talk about this as well as a couple other issues. but I want to get a few other opinions on this. Shouldn't the phone in my hand be the only "Lifetime" since I purchased a new one? or thought I did.
    Opinions please? Thank you!
    07-09-2010 06:38 PM
  2. touchyphone's Avatar
    If you restored from a back up, its carried that old info over from your old phone. Thats all...if you didnt restore from back up then I dunno!
    07-09-2010 06:47 PM
  3. Ariyala's Avatar
    I did upgrade from 3G to I4P. Think thats it? Its just odd thats all I know.
    07-09-2010 06:57 PM
  4. jakej914's Avatar
    That is quite odd. It might be the restore file...that's the only thing I can think of. You try to restore as new to see if that solves it. If not, you can always restore from the backup. But honestly, if it doesn't bother you, I wouldn't worry about it if you're not having other problems. I know I wouldn't want to lost all my data.
    07-09-2010 07:09 PM
  5. big9erfan's Avatar
    If you restored from a back up, its carried that old info over from your old phone
    What he said.

    You did a restore from backup so you had your texts and all that. That's what caused it.
    07-09-2010 07:41 PM
  6. Ariyala's Avatar
    oh ok, makes sense I guess. I thought I got a 7day old used phone.
    07-09-2010 07:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD