1. jhamilton3's Avatar
    Mine seems to be perfect.. just enough give to make it feel smooth when pressing down.
    07-06-2010 06:38 PM
  2. jables's Avatar
    mine seems fine as well.
    07-06-2010 06:58 PM
  3. AZMerf's Avatar
    I had this problem on my 3G. They replaced it immediately.
    07-06-2010 07:27 PM
  4. chrisoldroyd's Avatar
    Just a quick update, I had my Genius appointment this morning, we looked at 6 iPhone 4's on display and over 50% had some play with the home button, they offered to swap it but I decided to keep mine as they seemed to think it was normal but made a note on my file to swap it if it deteriorates in any way in the future.

    As it is brand new and has 12 months warranty remaining its not really an issue to worry about.
    07-07-2010 06:32 AM
  5. Garz's Avatar
    Just a quick update, I had my Genius appointment this morning, we looked at 6 iPhone 4's on display and over 50% had some play with the home button, they offered to swap it but I decided to keep mine as they seemed to think it was normal but made a note on my file to swap it if it deteriorates in any way in the future.

    As it is brand new and has 12 months warranty remaining its not really an issue to worry about.
    Yes many do have play in them. I say its pretty normal but as I said earlier, most iPod Touches have the same thing. I dont see it as a problem
    07-07-2010 01:52 PM
  6. etexans82's Avatar
    i'm having this issue too!
    07-07-2010 01:56 PM
  7. Malinovaya's Avatar
    I had such a problem on 3GS, however, my iPhone 4 is perfect..just replace it
    07-07-2010 03:54 PM
  8. Luckyi's Avatar
    Mine is solid!
    07-07-2010 04:06 PM
  9. Duvi's Avatar
    I don't think there is a need to replace like Garz
    stated. It's like the kind of movement I get
    from my battery door on my BlackBerry devices.

    07-07-2010 04:24 PM
  10. markhunsaker's Avatar
    Mine and my wife's are solid.
    07-07-2010 07:56 PM
  11. JustinHammondPhoto's Avatar
    no issues here!
    07-07-2010 08:28 PM
  12. tsuehpsyde's Avatar
    Had this issue and swapped out my phone tonight. At first it was there, but has gone away on the new one in a few hours use? Kinda weird. I'll be keeping an eye on this. The 3GS I have had since launch is 100% solid, no wiggle.
    07-08-2010 12:59 AM
37 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD