1. smreeves's Avatar
    Hey guys,

    I just installed the 3.1 update this morning and now my phone isn't responding the first few times I hit the on button. I have to hit it a few times and sometimes have to hold it down for a few seconds and then hit it a few more times.

    Also my ipod is showing up in my start screen (where you have to slide to unlock) when I have exited it.

    Anyone else? Is there a fix or am I the only one?
    08-18-2009 05:16 PM
  2. jglowe74's Avatar
    are you beta testing 3.1? or do you mean your OS is actually 3.0.1?
    08-18-2009 05:22 PM
  3. flyingember's Avatar
    if you installed 3.1 it's only for developers and is in beta.

    are you a developer? If not, I wouldn't use it.
    08-19-2009 09:02 AM
  4. chobbs1's Avatar
    When you hit the home button twice when the phone is locked. The iPod controls come up. That is normal.
    08-19-2009 09:04 AM
  5. dawggg63's Avatar
    Very cool, chobbs, I did not know that. Thanks!!!
    08-19-2009 06:36 PM
  6. big9erfan's Avatar
    When you hit the home button twice when the phone is locked. The iPod controls come up. That is normal.
    This! For those of us that are impatient ( ) we see it often. But, it's totally normal ( though it freaked me out the first time I saw it ).

    You're likely just not pressing the button firmly, I've not updated to 3.0.1 ( assuming that's the version you mean ), I'm waiting for 3.1 to come out.
    08-19-2009 07:11 PM
  7. CatSkwared's Avatar
    I started having this problem yesterday and its gotten worse today.
    Using 3.0.1.

    Going to try restoring my phone before calling Apple but definately not acting as it should.
    08-22-2009 01:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD