1. Frankie's Avatar
    I've read as many posts as I can find and I am still unable to determine how to get sound from my iPhone.
    there are no sound board noises;
    cell phone doesn't work because there is on sound (iTunes work) they can't hear me, I can't hear them.
    nothing appears to be wrong with the silent switch; it moves back and forth as it should.
    I went to preferences and checked all settings and everything appears to be set properly. HOWEVER the little bell at the top left (in sounds, under settings) with a slash across it. I know what that means but can find no way to make it go away.

    Please help. I need my phone.
    05-01-2009 07:56 PM
  2. iLoveiPhones's Avatar
    I've read as many posts as I can find and I am still unable to determine how to get sound from my iPhone.
    there are no sound board noises;
    cell phone doesn't work because there is on sound (iTunes work) they can't hear me, I can't hear them.
    nothing appears to be wrong with the silent switch; it moves back and forth as it should.
    I went to preferences and checked all settings and everything appears to be set properly. HOWEVER the little bell at the top left (in sounds, under settings) with a slash across it. I know what that means but can find no way to make it go away.

    Please help. I need my phone.
    I would do a restore in Itunes. And set it up as a new iPhone, don't put an old backup on it. If that doesn't work I would take it to the Apple store.
    05-01-2009 08:37 PM
  3. JustinHorn's Avatar
    Sometimes for the sound issue all you need to do is turn it off and back on
    05-01-2009 08:56 PM
  4. Tunnelrunner's Avatar
    Yeah, try a soft reset. If that doesn't do it, try a hard reset. If all else fails, do the iTunes restore.
    Last edited by Tunnelrunner; 05-01-2009 at 09:08 PM.
    05-01-2009 09:04 PM
  5. Tunnelrunner's Avatar
    This may sound obvious, but you're sure the volume dial (left side of the iPhone) is working properly right?
    05-01-2009 09:11 PM
  6. phillyphil's Avatar
    Try plugging in headphones and then pulling them back out again. I use my iPhone with a car stereo controller and sometimes this happens. When I plug in the headphones and then pull them back out again, the phone resets the audio output somehow.
    05-01-2009 09:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD