1. Exposport's Avatar
    i downloaded swirly MMS on my phone, and i sent myself a test pic, and this is what came up:

    failure
    you must see the greem 'm' before sending or receiving an MMS. after startup or after changing your mms settings it can in worst case take up to a minute before the 'm' appears green. if the 'm' even after two minutes is not green please consider the following:
    -veryify your MMS APN settings
    -your service provider may have a temporary network problem
    -restart iphone

    what can i do to get the correct settings on my phone to send MMS messages? my carrier is t-mobile. thanks for the help in advance
    04-13-2009 03:06 PM
  2. msbaylor's Avatar
    See here:

    SwirlySpace
    04-13-2009 03:30 PM
  3. Exposport's Avatar
    thanks for that link. i had the settings right (surprisingly lol) but i changed it to the other setting they had, and it still doesnt work
    04-13-2009 03:47 PM
  4. Exposport's Avatar
    actually looking further...there's TONS of t-mobile settings. does it matter which one i use? like T-Mobile (310,230) and T-Mobile (310,250). i dont know what those numbers refer to
    04-13-2009 03:48 PM
  5. shutter's Avatar
    You may want to look on swirlymms's forum for more detailed help, SwirlySpace AB • Index page

    I saw a thread over there that said T-mobile stopped working for swirly a couple of days ago.
    04-13-2009 04:43 PM
  6. Exposport's Avatar
    it's working now. strange...because i dont know what got it working. i was having troubles getting the internet to work as well. the settings were correct for both, but not working. last night all of a sudden i noticed i had internet. checked on the swirlymms, and i saw the green 'm'. sent a picture and it worked. so i dno what happened exactly, but i'm happy either way
    04-14-2009 01:09 PM
  7. Exposport's Avatar
    but thanks for the help regardless
    04-14-2009 01:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD