1. JayG#IM's Avatar
    I have an IPhone that was recently purcased. It has been fully updated through ITunes.
    I am trying to connect to a Windows SBS SP2 server.
    I can connect to other sbs servers just fine.
    I have compared all the settings on both servers and I can't find anything different.
    both servers have a sonicwall with the same ports forwarded.
    The server has all of the Windows updates.
    The user has OMA and owa turned on.
    OWA works fine even from safari on the phone.
    There are no error logs on the exchange server or sonic wall when I try to connect.
    I have tried connecting using our external url and our IP address.

    Any Ideas?

    Windows 2003 SBS SP2 Other OS IPhone
    03-26-2009 10:48 AM
  2. Rene Ritchie's Avatar
    Check out this post, especially the comments for lots of trouble-shooting tips!

    http://www.theiphoneblog.com/2008/07...our-iphone-20/
    03-31-2009 04:28 PM
  3. Jeep14's Avatar
    I am having an issue where once a day I cannot connect to my Exchange Server and the only fix is to delete the Exchange Account and re-enter the informationas soon as I do that it runs fine again. My company is on Exchange 2007. Any suggestions?
    03-31-2009 06:52 PM
  4. Rene Ritchie's Avatar
    There's no expiry time on your iPhone that would make it suddenly stop working. Something's going wrong. Try rebooting the phone, if that doesn't work, check with your server admin.
    04-04-2009 11:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD