1. Nellybelly333's Avatar
    Whenever I try to comment on a thread on this site(from my iPhone) there is a bad delay on my typing and if I delete anything it just keeps deletng until everything is gone. Is anyone else having this problem?
    03-12-2009 04:08 PM
  2. JustinHorn's Avatar
    You think it's this site? I would assume it would be the iPhone, but could be wrong. Is the site 100% finished loading when you start typing?
    03-12-2009 04:11 PM
  3. Nellybelly333's Avatar
    Yeah, I have not had the trouble on any other site. It seems to be worse when I type in landscape.
    03-12-2009 08:42 PM
  4. jamesus's Avatar
    Whenever I see the keyboard lagging, I reset the phone and normally it works just fine.
    03-13-2009 12:39 PM
  5. Nellybelly333's Avatar
    I'll try that... But I just recently restarted my phone and it is doing it now.
    03-15-2009 01:50 AM
  6. Wyatt's Avatar
    It's not this site. I've had this happen to me numerous times and on various sites. Resetting is not an option, there's something else causing this and it's rather annoying.
    03-15-2009 06:13 AM
  7. Nellybelly333's Avatar
    It's not this site. I've had this happen to me numerous times and on various sites. Resetting is not an option, there's something else causing this and it's rather annoying.
    Ever figure out what it is? Landscape seems to make it worse.
    03-15-2009 07:31 AM
  8. EnterpriseGlobe's Avatar
    I normally reset my iphone in this kind of dilemmas.
    03-16-2009 03:55 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD