1. Reaktor5's Avatar
    http://i35.tinypic.com/2mfgojc.png
    Anyone have similar problems?
    08-04-2008 11:32 PM
  2. Jeremy's Avatar
    Negative, all is well here after the update. Fixed the issues I was having.
    08-05-2008 01:29 AM
  3. Reaktor5's Avatar
    I've gotten this before update as well, I just wished it would have been fixed.
    08-05-2008 02:05 AM
  4. Jeremy's Avatar
    That is odd for sure. Sorry I can't help you out there.
    08-05-2008 02:07 AM
  5. iLoveiPhones's Avatar
    http://i35.tinypic.com/2mfgojc.png
    Anyone have similar problems?
    Hmm I've never seen that before. I would just look at your iPhone and deal with updates through there. Seems like iTunes is having a problem with the new update. Did you download 7.7 before hand? I heard that iTunes 7.7 was needed before the 2.0.1 could be installed and work properly.
    08-06-2008 01:58 PM
  6. Reaktor5's Avatar
    Hmm I've never seen that before. I would just look at your iPhone and deal with updates through there. Seems like iTunes is having a problem with the new update. Did you download 7.7 before hand? I heard that iTunes 7.7 was needed before the 2.0.1 could be installed and work properly.
    I've had 7.7.1 since release.
    And I've heard of real bad issues when updating or installing right from the device so I've been trying to keep it within iTunes.
    08-06-2008 03:42 PM
  7. iLoveiPhones's Avatar
    I've had 7.7.1 since release.
    And I've heard of real bad issues when updating or installing right from the device so I've been trying to keep it within iTunes.
    Good idea. I haven't had a chance to update to 2.0.1. yet. So I'll keep that in mind
    08-06-2008 03:44 PM
  8. Reaktor5's Avatar
    08-07-2008 01:24 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD