1. cj311redd's Avatar
    My jailbroken 3G (4.2.1, 6.15.00) shows that it is connected to my wifi but I can't load any sites and I can't get on Cydia to unlock the carrier. I've tried to reset my network settings and that doesn't help. Also, I entered my wifi password wrong once and it showed that I was connected and receiving a strong signal. Thanks
    09-04-2011 07:27 PM
  2. Peligro911's Avatar
    Can you browse the web on the same wifi from another source ?
    09-04-2011 09:38 PM
  3. jeffrey1027's Avatar
    Try re jailbreaking using sn0wbreeze with a custom firmware and try again
    09-04-2011 09:43 PM
  4. cj311redd's Avatar
    Yes, from another jailbroken iPhone and my desktop.
    09-04-2011 11:08 PM
  5. Peligro911's Avatar
    Ya now that your on 6.15.00 I would reload with a custom Ipsw but when I do it I always get errors unless I use redsnow and use the boot dfu mode first then use iTunes shift restore
    09-05-2011 01:42 AM
  6. cj311redd's Avatar
    Just tried the dfu mode and iTunes shift restore with custom Ipsw, still having same issues with wifi
    09-11-2011 05:04 PM
  7. Tharle games's Avatar
    My jailbroken 3G (4.2.1, 6.15.00) shows that it is connected to my wifi but I can't load any sites and I can't get on Cydia to unlock the carrier. I've tried to reset my network settings and that doesn't help. Also, I entered my wifi password wrong once and it showed that I was connected and receiving a strong signal. Thanks
    i had the same problem since jailbreak... had to get it done again...
    09-23-2011 08:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD