1. iMore Question's Avatar
    a paper that came with my iPad from AT&T says my iPad Pro 9.7 s activated.
    I restored from a icloud back up and checked if I had service. it says no service. this device is replacing my old iPad Air. anybody else having this problem? and how to fix?
    04-01-2016 08:27 AM
  2. Highrisedrifter's Avatar
    Hi and welcome to iMore

    Have you tried removing and reseating the sim card in case it is not seated properly? Also, check in Settings > Carrier (not sure if it's called that in the US, it might be 'cellular') and see what it says in there.
    04-15-2016 06:29 PM
  3. Just_Me_D's Avatar
    If re-seating the SIM card doesn't fix the problem, take the iPad Pro to a nearby AT&T store and have them take care of it.
    04-15-2016 06:36 PM
  4. jayk82's Avatar
    The same exact thing happened to me on my 12.9". A quick call to AT&T to confirm the iPad on my account cleared it up for me.
    04-16-2016 08:49 AM

Similar Threads

  1. Hockey Talk
    By jmburke1982 in forum Sports
    Replies: 3
    Last Post: 10-04-2017, 11:29 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 04-13-2016, 11:34 AM
  3. First ever iPad what should I buy??
    By iMore Question in forum General Apple News & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-01-2016, 09:41 AM
  4. Why does it say "Headphones" on my Volume?
    By iMore Question in forum General Apple News & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-01-2016, 03:47 AM
  5. First look at Nintendo's Miitomo: Make friends and play dress up!
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-31-2016, 11:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD