1. woods72's Avatar
    Hey guys,

    I've got an iPad 2 with iOS 5 Beta 5 and unfortunately, it seems like it's having major problems.

    Sometimes when I use my iPad, it randomly shuts down and it goes straight into a boot loop. Even after a restart (home+lock button method), it still wouldn't get into the OS. It would show the Apple, but then freezes then the screen dims a little.

    Usually, this would be an easy fix because you would usually go into DFU and restore. I've tried to restore to iOS 5 B6, but no luck. It would go to the Apple logo with a frozen pinwheel at the bottom. I've even tried restoring iOS 5 B5 and iOS 4.3.5. I've used Tiny Umbrella to get out of the loop and no luck.

    What's really weird is that when I leave the iPad alone for a couple of hours, it would go into the OS, but then go into the cycle at random.

    I honestly have no clue what's going on. I would like to send it into the Apple Store, but I'm afraid that they won't do anything because I'm on iOS 5. I'm not totally sure on that, so it would be nice if someone could clear that up.
    Last edited by woods72; 08-25-2011 at 11:33 PM.
    08-25-2011 11:28 PM
  2. Garz's Avatar
    Have you tried to OTA upgrade to beta 6?
    08-26-2011 01:27 AM
  3. serwan's Avatar
    you know, the beta mean problem
    09-05-2011 06:13 AM
  4. jeffrey1027's Avatar
    Beta 7 works perfect for me
    09-05-2011 09:56 AM
  5. jsntrenkler's Avatar
    I have no issues with Beta 7 ... Perhaps you should downgrade back to stock OS and see if the problems persist, might be a hardware issue.
    09-05-2011 09:58 AM
  6. hpcomputergeek's Avatar
    You might wanna put the iPad in DFU mode and restore to iOS 5 beta 7. Give it a try, bring it to the Apple Store. They might help you.
    09-06-2011 08:43 AM
  7. JakeInFla's Avatar
    Betas can be taxing to work with and troubleshoot. I don't think I'd dedicate my only iPad to it, but if there's a secondary lying around, why not.
    09-09-2011 11:04 AM
  8. briankeith513's Avatar
    With beta 7, the browser still randomly closes on me. Anyone else having this issue?


    Sent from my iPad 2 using Tapatalk
    09-10-2011 06:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD