1. eyecrispy's Avatar
    Has anyone else here noticed that when you launch the mail app in iOS 9.0.2 that you'll see a blank screen before the mail loads? See my screenshot below. This just started happening to me in the last few days. Everything works fine, but just a bit annoying.



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    10-15-2015 11:32 PM
  2. Rob Phillips's Avatar
    I'm not experiencing that. Weird. I get a "fade in" effect when I first open the app but my email appears literally a quarter of a second later.

    How long is it taking your email to load?
    10-15-2015 11:37 PM
  3. eyecrispy's Avatar
    I'm not experiencing that. Weird. I get a "fade in" effect when I first open the app but my email appears literally a quarter of a second later.

    How long is it taking your email to load?
    Pretty quick. It's just weird. It's not doing it today. Last few days, there was nothing I could do to keep from it doing that. Not sure what changed.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    10-16-2015 10:50 PM
  4. Rob Phillips's Avatar
    Pretty quick. It's just weird. It's not doing it today. Last few days, there was nothing I could do to keep from it doing that. Not sure what changed.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    What's important is that the problem is gone, and hopefully stays gone.
    10-16-2015 10:52 PM
  5. dchandler's Avatar
    I have gotten this a couple of times, I have to restart my iPhone and it will appear, it depends on how strong my network was. This is when I was on sprint.


    Sent from my Super iPhone 6s Plus using Tapatalk
    10-16-2015 11:12 PM

Similar Threads

  1. Glass Screen Protector
    By tmx31415 in forum iPhone 6s
    Replies: 43
    Last Post: 03-25-2016, 06:43 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-17-2015, 11:28 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-16-2015, 12:39 AM
  4. Apps won't load during loading screen on iphone
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-15-2015, 07:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD