1. zerog46's Avatar
    Sorry if this was posted I did check. But I have a bunch if videos on my phone but nothing is showing up under usage or videos. Does anyone else have this issue. Hoping not to have to wipe and start over.
    09-18-2013 10:54 PM
  2. Just_Me_D's Avatar
    Try rebooting your device and see if it'll then display the correct usage.
    09-19-2013 03:23 PM
  3. zerog46's Avatar
    I tried it all. Deleted all my videos and reloaded a few and still says no data. Same on my mini.
    09-19-2013 11:43 PM
  4. zerog46's Avatar
    not one person is having this problem, I was going to say it maybe my phone but it's also doing it on my ipad.
    09-27-2013 10:07 PM
  5. taz323's Avatar
    not one person is having this problem, I was going to say it maybe my phone but it's also doing it on my ipad.
    Sorry can't say I have, all my video's are showing and playing fine on phone and ipad.
    09-27-2013 11:33 PM
  6. zerog46's Avatar
    I got it. I restored into dfu mode and that fixed everything.


    Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
    09-28-2013 02:09 PM

Similar Threads

  1. iCloud backup not working after iOS 7 update
    By Tom Munch in forum iOS 7
    Replies: 32
    Last Post: 07-03-2014, 11:01 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-18-2013, 11:29 PM
  3. IOS 7 release build number
    By nr2d in forum iOS 7
    Replies: 1
    Last Post: 09-18-2013, 10:40 PM
  4. updating to ios 7
    By theKHMERboy in forum iOS 7
    Replies: 7
    Last Post: 09-18-2013, 10:06 PM
  5. iPhone apps on iPad
    By diggity in forum iOS 7
    Replies: 2
    Last Post: 09-18-2013, 09:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD