1. Cry0G3n1c23's Avatar
    My iPod Touch 4th gen. is having the same problem. And no matter what i do, it will not connect. It has that spinning thing next my network name, but does nothing. My last hope is to restore my device and hope something happened :/
    09-20-2012 12:25 AM
  2. T-Will's Avatar
    It's a problem on Apple's side, there's a thread over at Macrumors.
    09-20-2012 02:37 AM
  3. jaffarqambar's Avatar
    try to do this:

    Set your devices HTTP Proxy to Auto go to Settings app > Wi-Fi > Blue icon next to the network youre connecting to > Scroll to the bottom
    RC28 likes this.
    09-20-2012 03:55 AM
  4. giper54's Avatar
    I can't even turn my wifi on. Is anyone else having that problem?
    Last edited by giper54; 09-20-2012 at 04:56 AM.
    09-20-2012 04:51 AM
  5. owlyn's Avatar
    The problem was on Apple's side, and was fixed about 8 PM Eastern last night.
    09-20-2012 06:34 AM
  6. giper54's Avatar
    The problem was on Apple's side, and was fixed about 8 PM Eastern last night.
    Not for my 4s iPhone. I still can't turn my wifi on
    09-20-2012 07:00 AM
  7. jt1998's Avatar
    My 4s wifi started working again yesterday evening after a reboot and turning wifi on/off. On AT&T.
    09-20-2012 10:08 AM
  8. jkeitz's Avatar
    Seems like everyone with the problem has a Verizon iPhone 4s? I've had no problems with my Sprint 4S. Odd, though.
    09-20-2012 11:07 AM
  9. Paradocks's Avatar
    Seems like everyone with the problem has a Verizon iPhone 4s? I've had no problems with my Sprint 4S. Odd, though.
    Nope. Same issue with my WiFi only iPad 3. But as has been stated, the problem has been fixed.

    Sent from somewhere
    09-20-2012 11:55 AM
  10. hansenm's Avatar
    Resetting the Network Settings resolved my WIFI connectivity issue. THANKS! Also, I am now getting automatic email udpates where previously I had to force reconciliation.
    Last edited by hansenmarie; 09-20-2012 at 12:17 PM. Reason: word misspelled
    09-20-2012 12:15 PM
  11. MichelleRo's Avatar
    I ended up doing a hard reset on the phone and when it restarted and I went into my wifi settings it showed "auto join" for my home network as "off" even though previously it displayed it as on but it did not seem to be working. Since I did the reset and turned that setting back on, I have had no connectivity issues.
    09-20-2012 01:55 PM
  12. ctm194's Avatar
    When I was at work yesterday it connected to the wifi fine (a remembered network.) When I got home and tried to connect it was taking me to the apple page everyone is mentioning. I hooked my 4s up to my pc and upgraded my iTunes. For whatever reason that worked....
    09-20-2012 07:04 PM
  13. twilburn1's Avatar
    I preformed a soft reset and all is good. You can do this by holding the lock button and the pressing the home button at the same time...hold the, both all the way through the silver apple logo (you must not let go until the silver apple logos goes away). At that point your iPhone will power back up. Once this was done I was able to use Wi-Fi again.
    09-20-2012 07:48 PM
  14. Lozenger19's Avatar
    Does anyone know if this is a problem with iPhone 3GS?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    09-21-2012 02:29 AM
  15. nikkisharif's Avatar
    Does anyone know if this is a problem with iPhone 3GS?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    It was a problem that happened to many people with different devices on different carriers. As far as I know, the problem was fixed by Wednesday night.
    09-21-2012 02:49 AM
  16. mahvish's Avatar
    I can't even turn my wifi on. Is anyone else having that problem?
    I'm having the same problem. the button is grey and it wont let me slide it to the left to switch the wifi on.
    09-21-2012 08:02 AM
  17. Fit24's Avatar
    Seems like everyone with the problem has a Verizon iPhone 4s? I've had no problems with my Sprint 4S. Odd, though.
    I am also on Sprint and haven't experienced any problems with WiFi since upgrading.
    09-22-2012 04:11 PM
  18. berry_addict's Avatar
    Here same problem with iPhone 4 with TELUS. Wi-Fi does not stay connected. Did all the procedures, with regards to, reset and On-Off.

    Can it be a problem with the carriers ???
    09-22-2012 10:11 PM
  19. sandman1318's Avatar
    I'm having the WiFi issue too on my 4S. I tried resetting the network settings as someone here suggested and it worked but just for a short time. I guess I'm stuck using 3G exclusively until Apple comes out with a fix.
    09-23-2012 11:15 AM
  20. berry_addict's Avatar
    Try this, I changed it and it worked for me on the iPad and on the iPhone 4 with TELUS.

    Go to settings>>Wi-Fi>>then choose your network>> once you selected it and it's connected tap on the blue token on the complete right on the line of your network. Scroll down to bottom of the screen, select Auto on the HTTP Proxy and tap on the renew the lease.

    It worked for me, and on the wife phone too. Haven't disconnected yet since then.

    I hope it get the job done for you guys too.
    sandman1318 likes this.
    09-24-2012 08:28 AM
  21. giper54's Avatar
    The Apple store Genius Bar told me that my wifi must have broken at the same time as when I updated to iOS 6. At least I got a brand new phone.
    Last edited by giper54; 09-28-2012 at 07:25 PM.
    09-24-2012 09:54 PM
  22. berry_addict's Avatar
    What are the odds !!! The very same day that ios is release your Wi-Fi messed up !!!!
    09-28-2012 07:23 PM
  23. msaxena18's Avatar
    Not sure if this solution was posted before or not but this is what worked for me:

    I use a Linksys WRT54G Router (old school one)
    I have the lastest iOS 6.1.2 on iPhone 4S and iPad 3

    I was not able to maintain a constant connection on my wifi network. When phone went to idle/sleep, I would have to connect once again to the wifi network, put my password again etc etc.

    I narrowed it down to the fact it was a "wireless security" issue. Not the phone nor the router being an old one. I was using the WPA2-Personal (TKIP+AES). i changed it to WPA2-Personal (AES) and it worked without a hitch. I have been monitoring this for 2-3 days now and everytime I restart my iPhone 4S or even put it to sleep, it connectes to the wifi network just as it should - automatically.

    I hope this might help someone
    02-26-2013 12:55 PM
  24. sunsetcliffs's Avatar
    Tried the resetting net work settings.. Nothing. Screwed up since last update. Also phone will no longer sync with my blue tooth in my car! This sucks
    03-05-2013 12:01 AM
149 ... 456
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD