1. SwsFoe's Avatar
    working for me now.
    09-19-2012 07:35 PM
  2. lindad8284's Avatar
    I think it's fixed. Try joining your network again.
    09-19-2012 07:36 PM
  3. coltsbr's Avatar
    Mine just reconnected for no reason! But it's working now. So I will not complain but that was very strange.
    09-19-2012 07:36 PM
  4. banesfist's Avatar
    It's working for me again. Hopefully it was just a quick hiccup.
    09-19-2012 07:36 PM
  5. johnwill's Avatar
    iPhone 4. Was doing it too/not connecting to wi-fi. I just did the reset network settings thing and all seems to be well again, so far. We shall see. Wow apple, what you doing to us.
    09-19-2012 07:36 PM
  6. Jared DiPane's Avatar
    Same issues here, was working then not.

    Thought I broke something.

    I just got a brand new 4S today and I was getting ready to take it back.

    Hopefully they fix this, not thrilled about using my limited data when I am at home!
    09-19-2012 07:37 PM
  7. dixeechicken's Avatar
    I'm connected now too!
    09-19-2012 07:37 PM
  8. Miles.C's Avatar
    Good to go here.
    09-19-2012 07:37 PM
  9. muscleman10's Avatar
    i just went into settings and reset the network settings and it fixed my wifi issue. i have the 4s on verizon hope this helps all
    09-19-2012 07:38 PM
  10. jenaee's Avatar
    I'm good here as well!
    09-19-2012 07:38 PM
  11. CstDskSol's Avatar
    Try going to Setting>> General>> Reset>> Reset Network Settings -- then you'll have set-up and reconnect to your previously set-up wifi network(s).
    This worked for me. Others may not be signing back into their network.
    09-19-2012 07:38 PM
  12. kilcher's Avatar
    Working for me too!
    09-19-2012 07:39 PM
  13. Danegre's Avatar
    Works now!!
    09-19-2012 07:39 PM
  14. greasyg2006's Avatar
    Came on here to complain about WiFi not working, but all of a sudden it connected. Going strong now.
    09-19-2012 07:39 PM
  15. Jared DiPane's Avatar
    *Phew*

    Looking good on this end too. Nice work, Apple
    09-19-2012 07:39 PM
  16. jobosumm's Avatar
    Att iphone 4s. Having the same issue... As i typed this the wifi connected.... Hope it stays on now!!!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    09-19-2012 07:40 PM
  17. coltsbr's Avatar
    I don't think it had anything to do with the settings. It was something else. I had reset everything and it still was not working. I put my phone now and I just connected and started working on it own. Must have been a software glitch.
    09-19-2012 07:41 PM
  18. Behshad's Avatar
    Good thing they had beta testers for 3 months ! Guess they were all too busy playing with the Maps app
    jobosumm likes this.
    09-19-2012 07:41 PM
  19. Neutrino's Avatar
    It's working again. Problem was clearly on Apple's end. All's well!
    09-19-2012 07:42 PM
  20. tony cresci's Avatar
    mine is working now. iphone 4.
    09-19-2012 07:42 PM
  21. TulioAdriano's Avatar
    I have exactly the same issue, with iPhone 4S. Now the iPad 3 popped the window up however it just showed the message "Success" and now access my network normally. My iPhone 4 continues to access the network normally as well. Seems iPhone 4S is the only suffering at this time.

    That gave me an idea, since my iPad is not the 3G version, it could never open "apple" website without the WiFi working... so I went on Settings, Disabled WiFi, then Cellular, and disabled Cellular data. Then I enabled WiFi again and it connected without issues. Re-enabled cellular data and all is working well right now.
    09-19-2012 07:43 PM
  22. kjjb0204's Avatar
    Seems to be holding wifi just fine now. That was strange.
    09-19-2012 07:44 PM
  23. kch50428's Avatar
    Here's what was going on...

    iOS does a check when it connects to a wifi node that looks to see if you are connecting to a hotspot that requires you to go to a web page to log in... and this check will pull up Safari for folks so they can log-in if needed... the URL of the check page was failing - so it went to a 404 page on Apple's servers. All should be well.
    Jared DiPane likes this.
    09-19-2012 07:45 PM
  24. steveg_nh's Avatar
    Same here, with both a Verizon 4S and ipad 3. Wifi is spotty. But mostly disconnected. Very frustrating.
    09-19-2012 07:45 PM
  25. steveg_nh's Avatar
    Here's what was going on...

    iOS does a check when it connects to a wifi node that looks to see if you are connecting to a hotspot that requires you to go to a web page to log in... and this check will pull up Safari for folks so they can log-in if needed... the URL of the check page was failing - so it went to a 404 page on Apple's servers. All should be well.
    And that was killing the whole wifi connection? yuck.
    09-19-2012 07:46 PM
149 12345 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD