1. eyecrispy's Avatar
    I've noticed ever since going to 10.2.1 that my devices have had a lag between the time I unlock the device and the time it connects to wifi. This is especially noticeable on my iPad Pro since it's wifi only. It takes so long to reconnect that I literally have to wait upwards of a minute after I unlock the device, which is annoying. If I go to settings to look at wifi, it looks to be connected. Wondering if anyone else has seen this.

    It's less noticeable on my iPhone because it'll hop to cellular if wifi doesn't connect immediately.
    02-13-2017 09:51 AM
  2. Just_Me_D's Avatar
    I didn't experience any of that when I was running iOS 10.2.1. Both my iPhone and my iPad Pro connected quickly like they always did. Have you reset the network settings on both devices?
    02-13-2017 03:19 PM
  3. eyecrispy's Avatar
    I didn't experience any of that when I was running iOS 10.2.1. Both my iPhone and my iPad Pro connected quickly like they always did. Have you reset the network settings on both devices?
    I have not yet, because I keep thinking it's a fluke but it keeps happening so I may do just that.
    02-13-2017 05:44 PM

Similar Threads

  1. Sim card transfer iphone 6 to 7?
    By mws_1984 in forum iPhone 7
    Replies: 9
    Last Post: 02-17-2017, 05:57 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 02-14-2017, 07:09 PM
  3. Have you experienced your AirPods disconnecting while listening to audiobooks?
    By ksbruns in forum General Apple News & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-13-2017, 03:17 PM
  4. How do i connect FM radio with my iPhone5S?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 02-13-2017, 11:01 AM
  5. Best Apple Music playlists to tune out Valentine's Day
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-13-2017, 09:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD