Sell Your Old iPhone For Cash!

What's my iPhone worth?
  1. MrMars's Avatar
    Anyone experiencing this issue? I've reported it. Just wondered if anyone knew of a fix?
    RECON1 likes this.
    07-09-2016 06:36 AM
  2. Tartarus's Avatar
    This is a quite common issue and in the beta threads it's the main trending issue.
    Restarting you're device is a temporary fix, as far as I know.
    MrMars likes this.
    07-09-2016 06:55 AM
  3. Just_Me_D's Avatar
    Anyone experiencing this issue? I've reported it. Just wondered if anyone knew of a fix?https://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...8bce1c2445.png
    Thankfully, I've yet to experience that with the betas thus far.
    Tartarus and Sherry_B like this.
    07-09-2016 07:33 AM
  4. RECON1's Avatar
    Having the same issue, but it seems like it's only for the weather. The other widgets appear blank at first, but then load after a few seconds. Weather widgets never does.
    mmshipon likes this.
    07-09-2016 12:27 PM
  5. lightning8888's Avatar
    i switched my font text to "BOLD" and my widgets load everytime now.
    Craig and Dukins like this.
    07-09-2016 02:11 PM
  6. Craig's Avatar
    i switched my font text to "BOLD" and my widgets load everytime now.
    I use Bold too... and don't have this problem. So you may be on to something. Good idea!
    mmshipon likes this.
    07-09-2016 05:05 PM
  7. mumfoau's Avatar
    i switched my font text to "BOLD" and my widgets load everytime now.
    Just tried that it seems to have worked. Don't know how long I'll be able to stand bold text everywhere though! 😂
    07-10-2016 07:04 AM
  8. Ago5tino's Avatar
    I already had bold text enabled, so I turned it off, and my widgets started reloading. I think therefore it is the reboot the phone does when bold is enabled/disabled that is short term fixing this, not whether bold is on or not.
    mumfoau likes this.
    07-10-2016 08:56 AM
  9. mumfoau's Avatar
    I already had bold text enabled, so I turned it off, and my widgets started reloading. I think therefore it is the reboot the phone does when bold is enabled/disabled that is short term fixing this, not whether bold is on or not.
    You're exactly right
    calebt likes this.
    07-10-2016 09:35 AM
  10. calebt's Avatar
    Just read this thread switching to bold fixed mine too. The only one not working was news and weather
    07-10-2016 01:16 PM
  11. MrMars's Avatar
    Just changed mine to bold text and now all The widgets I'm currently using are appearing. Not minding the bold text so far
    07-10-2016 03:38 PM
  12. mumfoau's Avatar
    Just read this thread switching to bold fixed mine too. The only one not working was news and weather
    I switched back to standard unbolded font and mine still works. Gotta agree that it must be the reboot associated with changing to/from bold or a reboot in general. I'm sure we won't see this in PB2
    Last edited by mumfoau; 07-11-2016 at 04:40 AM.
    Tartarus and calebt like this.
    07-10-2016 03:39 PM
  13. alanshah's Avatar
    I having this issues, already downgrade to ios 9.3.2 my battery also drained fast with ios 10 beta 2
    07-10-2016 06:06 PM
  14. lmd052300's Avatar
    Me too and it freezes when someone calls. Very annoying
    07-10-2016 10:01 PM
  15. Sherry_B's Avatar
    I haven't experienced this yet, but if I do I'll report it and try switching to bold text as a temporary fix.
    07-11-2016 07:58 AM
  16. Dukins's Avatar
    I can confirm bolding text works as well. Great find.
    07-12-2016 08:09 AM
  17. gwhizkids's Avatar
    Another fix (from MacRumors) is, if you have blank widgets, to change your system language. Then change it back to your preferred language and the widgets will have content. Takes about a minute. Worked for me.
    mumfoau and itzme3 like this.
    07-12-2016 03:34 PM
  18. Terrence Benjamin1's Avatar
    I have been experiencing this since my IPhone 6S on iOS 10.3.2. It is also happening on my iPad Pro 9.7. Later on the lock screen and notifications would go blank. The clock would disappear on the lock screen, and swiping left to get into the camera app is not working. Also coupled with it is jumbled notifications and or widgets, choppy and stuttering animations when switching from applications to going to the home screen, a flicker of the lock screen happens when using the raise to wake feature, lag when swiping into the widgets screen. It’s really annoying. I really hope that 11.1 fixes this.
    Last edited by Terrence Benjamin1; 10-20-2017 at 11:41 AM. Reason: Trying to add photos
    10-20-2017 11:39 AM
  19. Ledsteplin's Avatar
    I have been experiencing this since my IPhone 6S on iOS 10.3.2. It is also happening on my iPad Pro 9.7. Later on the lock screen and notifications would go blank. The clock would disappear on the lock screen, and swiping left to get into the camera app is not working. Also coupled with it is jumbled notifications and or widgets, choppy and stuttering animations when switching from applications to going to the home screen, a flicker of the lock screen happens when using the raise to wake feature, lag when swiping into the widgets screen. It’s really annoying. I really hope that 11.1 fixes this.
    Have you tried Reset All Settings?
    Go to Settings >General >Reset >Reset All Settings. This resets to default everything in Settings, including notifications, alerts, brightness, and clock settings like wake up alarms.
    10-20-2017 11:55 AM
  20. Terrence Benjamin1's Avatar
    Have you tried Reset All Settings?
    Go to Settings >General >Reset >Reset All Settings. This resets to default everything in Settings, including notifications, alerts, brightness, and clock settings like wake up alarms.
    Yes. Tried all that and still the same results after a while. I did switch to the iPhone 8 Plus and and the same thing is happening. I took it to apple and when they tried to wipe the phone clean, it bricked and they ended up giving me a replacement. And the replacement is also having this problem. These are photos from the iPhone 8 Plus lock screen
    Attached Thumbnails Notification Center blank widgets-10a423a0-0f4a-4cf3-8ead-aab220e13c54.jpeg   Notification Center blank widgets-d8c543e5-f58b-404b-acab-eb534d6e8706.jpeg  
    Last edited by Terrence Benjamin1; 10-20-2017 at 03:28 PM. Reason: Add forgotten mentions
    10-20-2017 03:23 PM
  21. Ledsteplin's Avatar
    Yes. Tried all that and still the same results after a while. I did switch to the iPhone 8 Plus and and the same thing is happening. I took it to apple and when they tried to wipe the phone clean, it bricked and they ended up giving me a replacement. And the replacement is also having this problem. These are photos from the iPhone 8 Plus lock screen
    When you set up the 8 Plus, did you do it from a back up, or as new? If you're setting each device up with an iCloud or iTunes back up, then that may be it. The issue may be in the back up. That's the only thing I can think of that makes sense. There's nothing else the devices have in common that would cause multiple devices to do the same way. It's not a common issue. I haven't seen anyone else on the forums I frequent with that problem. Not that exact problem like in the images. Try restoring the phone as new, not from a back up.
    Last edited by Ledsteplin; 10-20-2017 at 07:52 PM.
    10-20-2017 07:41 PM
  22. Terrence Benjamin1's Avatar
    I did it as new on the replacement iPhone 8 Plus
    10-20-2017 07:51 PM
  23. Ledsteplin's Avatar
    I did it as new on the replacement iPhone 8 Plus
    Have you contacted Apple again? It makes no sense for every iPhone you try to do that, unless they're from the same back up.
    10-20-2017 07:54 PM
  24. Ledsteplin's Avatar
    Maybe it's one of your widgets causing it. Delete all your widgets off, then add them back one at a time and see what happens.
    Wait. Is it widgets or the notification center? I forget.
    10-20-2017 07:57 PM
  25. Terrence Benjamin1's Avatar
    When at the store the specialist and I agreed that it could be the back ups so instead of backing up, I set it up as new with thought that it will not occur again. I will be contacting them again soon and try one more time to fix this issue. In the mean time I tried removing apps and widgets to see if it is one of them causing it but it still happens just the same.
    10-20-2017 08:21 PM
31 12

Similar Threads

  1. Best iOS 10 Widgets
    By danv28 in forum iOS 10
    Replies: 17
    Last Post: 08-09-2016, 03:27 AM
  2. iOS 10 Game Center...or lack thereof...
    By epic_rexit in forum iOS 10
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-2016, 08:41 AM
  3. Anyone having issues with notification, Sounds?
    By wetermommy in forum iOS 10
    Replies: 3
    Last Post: 07-08-2016, 09:51 PM
  4. Can somebody help me delete my whole game center account?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2016, 08:52 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-08-2016, 09:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD