1. DBlanco's Avatar
    So for about 3 hours now, my 3G has been lagging and switching to EDGE. I'm in NYC, so like what the hell? Is any one else experiencing trouble?
    10-02-2009 07:36 PM
  2. Tramain's Avatar
    So for about 3 hours now, my 3G has been lagging and switching to EDGE. I'm in NYC, so like what the hell? Is any one else experiencing trouble?
    I'm not in NYC but my 3G has been laggy/slow today.
    10-02-2009 07:37 PM
  3. DBlanco's Avatar
    **** is annoying
    10-02-2009 07:39 PM
  4. legendofdon's Avatar
    Apparently there is a software bug in 3.1 that makes it appear as though you have full 3G when in fact you don't. If you were to try and use data, make a call, or send a message, it won't work. So far the only workaround is to disable 3G and just use EDGE until Apple issues a fix.
    10-02-2009 07:41 PM
  5. DBlanco's Avatar
    Greeeaaat!

    Apparently there is a software bug in 3.1 that makes it appear as though you have full 3G when in fact you don't. If you were to try and use data, make a call, or send a message, it won't work. So far the only workaround is to disable 3G and just use EDGE until Apple issues a fix.
    10-02-2009 08:00 PM
  6. jhamilton3's Avatar
    Moved to the help forums for better responses..
    10-02-2009 10:31 PM
  7. HAVOKID's Avatar
    Be happy you have 3G period, I live in a tri city area surrounded by big cities with 3g and was supposedly said by AT&T Manager and employees that it was suppose to come here late summer, now they say early October but o well, EDGE has been nice to me so far, anything beyond this point is just a plus to me.
    10-03-2009 03:15 AM
  8. paulrkiii's Avatar
    We don't have 3g here yet either....they say by the end of the month but we'll see...I'm about an hour south of Atlanta which has 3g...
    10-05-2009 03:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD