1. utgreenhead's Avatar
    Is anyone else having an issue with iMessage? I had it turned on, but just went to text my wife and I noticed it said "Text Message" in the message field. When I went to Settings>Messages, iMessage was turned off. Now, when I try to log in it says "Could not sign in. Please check your network connection and try again.", which I have multiple times with WiFi on and off... and full bars on 3G.

    Any help would be appreciated.

    UTG
    11-04-2011 12:11 PM
  2. ghostface147's Avatar
    Reboot your phone. iMessage is dependent on Apple's servers, so if they're down.......oh well.
    11-04-2011 12:48 PM
  3. utgreenhead's Avatar
    Reboot your phone. iMessage is dependent on Apple's servers, so if they're down.......oh well.
    I thought of that right after I posted, but still no worky! iMessage is however working on my iPad (ATT) but not on my iPhone 4 (VZW)......

    UTG
    11-04-2011 01:05 PM
  4. avmsam's Avatar
    if your wife is not in an area with data/wifi then you won't be able to send her an iMessage, just a text.
    11-04-2011 01:07 PM
  5. _heatherly's Avatar
    Mine is working just fine. I've been sending them back and forth with my husband this afternoon. Maybe it's Verizon? I'm on AT&T.
    11-04-2011 01:07 PM
  6. BLiNK's Avatar
    Mine is working just fine. I've been sending them back and forth with my husband this afternoon. Maybe it's Verizon? I'm on AT&T.
    same here! well, i do not have a husband..
    11-04-2011 01:11 PM
  7. Peligro911's Avatar
    Mine is fine on Verizon


    Sent Into Orbit from my iPhone 4S using Tapatalk
    11-04-2011 01:13 PM
  8. utgreenhead's Avatar
    Her iMessage is working on VZW as I can iMessage her from my iPad. But still no go with my VZW iPhone....... Strange!

    UTG
    11-04-2011 01:27 PM
  9. mikesa_tx's Avatar
    Working great on AT&T


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    11-04-2011 03:01 PM
  10. noaim's Avatar
    try turning imessage off and back on in settings..
    11-04-2011 03:20 PM
  11. big9erfan's Avatar
    Been sending iMessages for the last 6 hours ( since 6:30 am ) today between my friend and my wife. Must be an network issue with your device. Is it on wifi or cellular?
    11-04-2011 03:23 PM
  12. Bias X's Avatar
    Yeah I'm in the boat with its still working.
    Havent stopped sending iMessages since i got the phone.
    Just barely sent one like 30 seconds ago.
    11-04-2011 05:36 PM
  13. utgreenhead's Avatar
    I've tried both WiFi and 3G. At home where I know I have no firewall issues and still getting the same message. Fixing to connect to my Mac and see if that might reset things (I know it shouldn't). If that doesn't work I'll restore.

    UTG
    11-04-2011 06:17 PM
  14. utgreenhead's Avatar
    Nothing seemed to work until I restored it back to factory settings.

    At any rate, iMessage works fine now.....

    UTG
    11-04-2011 09:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD