1. gdk101's Avatar
    Hi,

    This is my first post so please be kind...

    I seem to be having an issue with my Late 2012 iMac. When the iMac boots up the first apple logo is incredibly hard to see, as the progress bar loads it doesn't get any better. The when it gets to about 50% the logo and bar show fine. Is this something I should be concerned about?

    I've removed the RAM and tried each stick at a time, with no change, I've also run the diagnostic tool but i didn't find any issues??

    iMac Screen Colour Issue (on Startup)-img1.jpg

    iMac Screen Colour Issue (on Startup)-img2.jpg

    Thanks
    03-30-2016 11:39 AM
  2. firedept10's Avatar
    Welcome to iMore!

    Try this. Reset your NVRAM. Reset your SMC. If neither of these work, you may have a graphics card issue. I would recommend having it looked at if the resets do nothing to solve the problem.
    gdk101 likes this.
    03-30-2016 05:31 PM
  3. gdk101's Avatar
    Resetting the NVRAM did the trick! Thank you very much!
    firedept10 likes this.
    03-31-2016 01:47 PM
  4. firedept10's Avatar
    Resetting the NVRAM did the trick! Thank you very much!
    Welcome and glad we could help you with it! Now that you have joined, please enjoy the site!
    gdk101 likes this.
    03-31-2016 02:11 PM

Similar Threads

  1. Bluetooth issues
    By John Yester in forum iOS 9
    Replies: 1
    Last Post: 04-01-2016, 01:53 AM
  2. What can we expect with the speakers on the new iPad Pro?
    By iMore Question in forum iPad Pro (9.7-inch)
    Replies: 4
    Last Post: 03-31-2016, 03:32 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 03-30-2016, 05:29 PM
  4. Fullscreen video service will take on YouTube and Netflix on April 26
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-30-2016, 11:12 AM
  5. More variations on apple pencil?
    By bzeroh56 in forum iPad Pro (9.7-inch)
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2016, 09:54 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD