1. yardwork2009's Avatar
    hi all

    great forum;

    just got my iphone 3g; i love it;

    i am using both it and my curve 8310 on the rogers network;

    i signed up for mobile me, push is working great on the iphone; but....

    however, when i added the @me.com address to my blackberry, i was getting that address to push on both devices which is what i wanted; then when i woke up the next day, emails were only pushing to the bb and not the iphone from the @me.com address;

    i ended up deleting the address form the bb and deleting the account on the iphone and then re-entering the account on the iphone and now push is working fine again;

    anyone else have any issues like this?; i would like to have my @me.com push to my bb as well but i dont want to lose push on the iphone to get it;

    any advice would be great;
    05-21-2009 11:51 AM
  2. Jeremy's Avatar
    Honestly when I had a BB along with my iPhone I never had issues like this. They both pushed fine. It is possible that you just had some bad luck and whatever was the issue is now gone. Good luck!
    05-21-2009 12:17 PM
  3. yardwork2009's Avatar
    Honestly when I had a BB along with my iPhone I never had issues like this. They both pushed fine. It is possible that you just had some bad luck and whatever was the issue is now gone. Good luck!
    thx for the post;

    that is what i am thinking but i wanted to get some other users advice since i have had my iphone only a few days and i thought i was missing something;

    i will try it again and advise;
    05-21-2009 12:24 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD