1. amrusch2's Avatar
    Did anyone else testing a 3.0 beta get a MMS settings message today from AT&T?
    05-23-2009 03:26 PM
  2. Jeremy's Avatar
    No what exactly did it say? Screen capture?
    05-23-2009 04:42 PM
  3. JustinHorn's Avatar
    No? Beta 5 got rid of the MMS? What did the message say?
    05-23-2009 04:44 PM
  4. Leanna Lofte's Avatar
    Nope. I didn't.
    05-23-2009 04:46 PM
  5. Duvi's Avatar
    I haven't.
    05-23-2009 08:30 PM
  6. EthanExplosion#IM's Avatar
    Yeah I Got One Said Something About Your Phone Number. I Got It At Work Awhile Ago.
    05-23-2009 11:28 PM
  7. JustinHorn's Avatar
    I smell a fake, although the original poster does have 20 post, so??
    05-24-2009 03:05 AM
  8. djjosh16511's Avatar
    I got it around noon today.

    It said something along the line of In order for MMS to work you will have to insert your number and when you hit okay (only option) you were taken to Settings-Phone.

    I haven't tried MMS, I just thought of it as a bug, maybe AT&T opened something today?

    I am on 3.0 beta 5, and do have the carrier files updated. I don't know how but on iTunes I could right click and install them. Under Settings-General-About my Carrier says AT&T 5.0. I think I used an older version of iTunes when I reformatted my computer last week. I don't honestly know, but I'm not complaining.

    I'll try MMS here when my phone charges up.

    Update - Nope, MMS didn't work when I tried sending a picture to my Verizon buddy.
    Last edited by djjosh16511; 05-24-2009 at 05:37 AM.
    05-24-2009 05:33 AM
  9. amrusch2's Avatar
    No fake. I didn't get a screenie...I was too excited about it to take one. I have the updated carrier file and it took me to the Network Data Network page. I entered my phone number there in the MMS username field but no functionality. Anyone have any ideas?
    05-24-2009 04:37 PM
  10. shutter's Avatar
    After reading this yesterday, I tried to send an MMS and it failed, actually several failed. After resetting network settings, it began working again. Might just have needed to reboot to have something pushed to my phone...not sure. At any rate, the delivery of MMS seems to be much faster after resetting yesterday, so maybe there is something to it.
    05-24-2009 05:59 PM
  11. amrusch2's Avatar
    @Shutter: Are you using the updated carrier file? Do you have any settings in the "Cellular Data Network" under MMS?
    05-24-2009 08:03 PM
  12. shutter's Avatar
    Yes I am using the updated carrier file. I did not input any settings, my mms was working prior to the 3.0 betas with swirlymms. Once I started using 3.0 mms has worked from day one.
    05-24-2009 08:15 PM
  13. amrusch2's Avatar
    Which website did you get the carrier file from? I know there are a few out there and mine doesn't seem to work.
    05-24-2009 08:26 PM
  14. shutter's Avatar
    05-24-2009 09:57 PM
  15. Jeremy's Avatar
    I'm starting to find this "text message" to be a bit suspect as I have not found any other information regarding it anywhere... as far as the carrier file stuff, I'd avoid that. Heard bad things could happen... Have some patience, it's coming - legit.
    05-25-2009 01:24 PM
  16. amrusch2's Avatar
    It wasn't an actual "text message". It was a pop-up alert from AT&T, but it didn't show up in the text message interface...

    It's okay if you don't want to believe us, but there are a few of us who got it and we haven't made things up before in these forums.
    05-25-2009 02:30 PM
  17. Jeremy's Avatar
    It wasn't an actual "text message". It was a pop-up alert from AT&T, but it didn't show up in the text message interface...

    It's okay if you don't want to believe us, but there are a few of us who got it and we haven't made things up before in these forums.
    I'm not attacking you in any way, it's just weird no one else has said anything about this. And when you say pop up what do you mean?
    05-25-2009 03:10 PM
  18. amrusch2's Avatar
    I found this screenshot in another forum here:
    Guide: MMS and Tethering working with AT&T on 3.0 iphone - Page 19
    It was more like a push notification from AT&T...
    05-25-2009 04:19 PM
  19. shutter's Avatar
    as far as the carrier file stuff, I'd avoid that. Heard bad things could happen...
    Good advice but I have used the updated ipcc file on almost each and every one of the betas (beta 1 and beta 5 to actually enable mms features...betas 2, 3 and 4 just to see if it worked) and haven't had any bad experiences.
    05-25-2009 05:24 PM
  20. Jeremy's Avatar
    I found this screenshot in another forum here:
    Guide: MMS and Tethering working with AT&T on 3.0 iphone - Page 19
    It was more like a push notification from AT&T...
    Ah, ok - very interesting I have to say. Thanks for the image.
    05-25-2009 07:11 PM
  21. Jeremy's Avatar
    Good advice but I have used the updated ipcc file on almost each and every one of the betas (beta 1 and beta 5 to actually enable mms features...betas 2, 3 and 4 just to see if it worked) and haven't had any bad experiences.
    What is shown as your carrier number?
    05-25-2009 07:14 PM
  22. shutter's Avatar
    AT&T 5.0

    05-25-2009 10:27 PM
  23. djjosh16511's Avatar
    AT&T 5.0

    Mine is too
    05-26-2009 12:15 AM
  24. Duvi's Avatar
    Where do I put this carrier file btw? I miss my mms already.
    05-26-2009 01:10 AM
  25. shutter's Avatar
    Well first to install it, you will have to use an older version of iTunes, I used the one that came with beta 4, in the second prerelease the removed the ability to manually update ipcc files. To update you would shift + click "check for updates, change the file type from ipsw to ipcc and navigate to the folder you downloaded it to. Only takes a few seconds, restart the phone when your done and you should be good to go with tethering or mms, at least the options are there, can't help with account provisioning.
    05-26-2009 08:21 PM
27 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD