1. iMore Question's Avatar
    Hey guys!

    Have you got any ideas why this issue can happen and how to solve it?

    I'm using AppleMusic and on Android it works mostly fine. But in Itunes on Windows 10 pages are loading too long and mostly they even fail to load. (Pages = "For you", "Browse", "Radio" ... and other sub-pages. I'm currently running 12.6.1.25 version of Itunes - it's uptodate and I would admit that since the last year no updates fixed the issue.

    If someone had such experience pls share your workarounds! Thanks!
    06-18-2017 05:53 AM
  2. Tartarus's Avatar
    Hey guys!

    Have you got any ideas why this issue can happen and how to solve it?

    I'm using AppleMusic and on Android it works mostly fine. But in Itunes on Windows 10 pages are loading too long and mostly they even fail to load. (Pages = "For you", "Browse", "Radio" ... and other sub-pages. I'm currently running 12.6.1.25 version of Itunes - it's uptodate and I would admit that since the last year no updates fixed the issue.

    If someone had such experience pls share your workarounds! Thanks!
    I have to admit that it’s taking longer than usual to load the pages you mentioned but that is by design. Those pages are refreshed and renewed every time you open them.
    So no, I don’t think it’s an issue that needs fixing.
    06-18-2017 07:29 AM
  3. klyushind's Avatar
    I have to admit that it’s taking longer than usual to load the pages you mentioned but that is by design. Those pages are refreshed and renewed every time you open them.
    So no, I don’t think it’s an issue that needs fixing.
    But it can load for 5 minutes ... and some times it will never load ... until you log-off and login again ....
    06-18-2017 04:52 PM
  4. Tartarus's Avatar
    But it can load for 5 minutes ... and some times it will never load ... until you log-off and login again ....
    I haven’t had that happening to me.
    I hope it gets solved for you soon with a new update.
    Last edited by Tartarus; 06-18-2017 at 05:08 PM.
    06-18-2017 04:53 PM
  5. Lee_Bo's Avatar
    I'm using a Dell Precision M4700 (i7-3820QM @2.70 GHz), 32 gigs ram, Windows 10 64-bit and a 100 meg Charter broadband connection. Zero lag here.
    Tartarus likes this.
    06-18-2017 05:55 PM
  6. Tartarus's Avatar
    I'm using a Dell Precision M4700 (i7-3820QM @2.70 GHz), 32 gigs ram, Windows 10 64-bit and a 100 meg Charter broadband connection. Zero lag here.
    Same here on a i7-920, 4GB Ram on a windows 10 64bit with a 300/30 broadband connection.
    06-18-2017 06:00 PM

Similar Threads

  1. Can't delete cookies in 10.3.2safari
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 06-19-2017, 08:09 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 06-18-2017, 04:31 PM
  3. Thread page numbers - read or unread indistinguishable
    By Trees in forum Site Feedback & Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-18-2017, 02:53 PM
  4. Grab Ventev's Stylus Pro for just $10 today
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-18-2017, 05:40 AM
  5. iOS 11 beta won't install on your iPhone? Check your SIM card!
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-17-2017, 08:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD