1. iMore Question's Avatar
    I have a 2011 Jeep Grand Cherokee with a uconnect 130 stereo and a 6+ running iOS 8.1.1. Bluetooth pairing to make and receive phone calls seems to work correctly, as well as google map's voice directions and pandora, as long as I set the stereo input to AUX. However, when I try to use siri or the waze app, the uconnect stereo thinks I am making a phone call. The phone icon appears on the stereo's screen and after a few seconds it announces "phone call completed", then shuts off. Siri doesn't work at all and the waze app's voice prompts are cut off or garbled. Has anyone else experienced this issue and is there a fix for it (other than turning off bluetooth)? Thanks.
    11-28-2014 11:27 AM
  2. kch50428's Avatar
    Check a Jeep forum and see if they've found any solutions...or perhaps a dealer to see if there are any updates available for the vehicle's audio system firmware.
    11-28-2014 11:46 AM
  3. EmceeGeek's Avatar
    That's a little strange because I have a 2012 grand Cherokee and I haven't had that issue w/ waze. Living in Atlanta, I use Waze all the time. I'm going to give Siri a try tomorrow to see if that'll give me issues. For the most part, Uconnect is my friend.
    11-28-2014 10:17 PM

Similar Threads

  1. Proun+ New IOS Game
    By vip1993 in forum iPhone Apps & Games
    Replies: 3
    Last Post: 12-04-2014, 10:44 AM
  2. Has anyone else had this issue with their iPhone 6 Plus?
    By BParker4381 in forum iPhone 6 Plus
    Replies: 5
    Last Post: 11-29-2014, 08:20 AM
  3. iPhones and iPads led the way in mobile shopping on Thanksgiving
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-28-2014, 10:12 AM
  4. Red Bull Racers updates with new winter levels and vehicles
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-28-2014, 08:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD