1. ciorax's Avatar
    Hello guys, i just unlocked my iphone 5 (factory unlock) and after activation i put inside the sim card, for 1 minute, the network was there strong signal, and after NO SERVICE. If i put the iphone in airplane mode and turn off, its working for 1 minute, and again drop.

    I have IOS 8.1 ! What should i do?

    I have made also restore with itunes, clear network settings. And nothing!
    10-22-2014 12:21 PM
  2. fwd079's Avatar
    Same Problem, just shows for a few moments on restarting my iPhone 5 and then Network vanishes. (Vodafone UK)

    This started happening immediately after upgrading to iOS 8.1

    Things I tried:

    1. Reset Network Settings.
    2. Restarted Phone.
    3. Took SIM card out and back in, and restarted.
    4. On WiFi took Vodafone network settings profile and installed that.


    Anyone help please?
    10-23-2014 10:54 AM
  3. ciorax's Avatar
    i have send my iphone in service, mybe is from antena, but if i see that a lot of people have this issues, so its a soft problem.
    10-23-2014 02:50 PM
  4. ciorax's Avatar
    still have the problem
    10-28-2014 02:09 PM

Similar Threads

  1. Third Party cables no longer working?
    By Danny8200 in forum iOS 8
    Replies: 10
    Last Post: 07-10-2015, 09:37 PM
  2. Verizon iPhone 5 16 GB WHITE
    By XCalibration17 in forum Marketplace Archive
    Replies: 8
    Last Post: 10-24-2014, 12:10 PM
  3. Why am I not receiving some emails?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-22-2014, 08:26 PM
  4. Fantastical for iPhone and iPad gets a widget, an extension, and more!
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-2014, 04:17 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 10-22-2014, 10:57 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD