1. iMore Question's Avatar
    Recently while I was running the Dev Previews for Yosemite I lost the ability to send iMessages from my Mac. No issues exist on my iPhone 6 (8.0.2). Even updating to the public release of 10.10, I still have issues. My messages receive the "!" error and always look like they're trying to send the messages via SMS, even when its an iMessage account.

    So far I have:
    Changed my iTunes password several times
    Reset Network Settings on my iPhone
    Did a clean reinstall of Yosemite (no backups were restored, out of box new)

    And when I do my initial add of my iCloud account onto my Mac, everything works except iMessage. The error states that the phone number I'm trying to message is not registered with iMessage, but I know for a fact they are iMessage numbers that work. I can't even send a test message to myself.

    My phone number and email addresses are both listed as ways to reach me, the same phone numbers and email addresses I have listed under my iPhone's settings. I don't understand why this issue persists on just the Mac. Anyone have an idea?
    10-20-2014 11:07 AM
  2. Just_Me_D's Avatar
    Try either of the following:

    1. Reboot your Mac.
    2. Sign out of iMessage on your Mac, reboot, and then sign back in.

    Hopefully, your issue will be resolved afterwards.
    10-20-2014 05:59 PM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 10-21-2014, 09:29 PM
  2. 85 billion apps have been downloaded from the App Store
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2014, 05:51 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-20-2014, 05:42 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-20-2014, 05:22 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 10-20-2014, 04:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD