1. msalis04's Avatar
    I've noticed two issues with my watch (series 1) since I upgraded from a 7+ to an X last week. Int the process of swapping phones I ran into some trouble with getting my watch to connect to my new phone so I reset to factory then connected and restored my watch from a backup. Since then I have found that only native app notifications are being pushed to my watch. I had previously defined which apps I wanted notifications pushed to my watch. Is this a consequence of the "new" notification structure of the X, where it only shows previews when unlocked for some apps? The second problem I have discovered is that when I am using the phone connected to bluetooth (headphones, car stereo) my watch is showing me that it is disconnected. I never experienced this condition with either my 7+ or 6s+. Any thoughts on either of these, admittedly minor annoyances?
    01-29-2018 11:34 AM
  2. bamf-hacker's Avatar
    Sounds like something is a miss with the restore. I would wipe the Watch and start from scratch. The nice part is setting up the watch settings is not super tedious.
    Lee_Bo likes this.
    01-29-2018 01:48 PM
  3. Lee_Bo's Avatar
    Sounds like something is a miss with the restore. I would wipe the Watch and start from scratch. The nice part is setting up the watch settings is not super tedious.
    I agree. When all else fails, reset and setup from scratch.
    01-29-2018 05:38 PM
  4. msalis04's Avatar
    That’s kind of what I figured too, thanks!
    01-29-2018 06:26 PM

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 01-29-2018, 09:20 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-28-2018, 09:10 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 01-28-2018, 08:37 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-28-2018, 10:50 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-27-2018, 12:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD