1. chefjayhawk's Avatar
    Short story...

    Got AWS3 from T-Mobile 2 weeks ago on launch day, paired it to my then iPhone 7+. 1 week later got my new iPhone 8. Unpaired, then paired to the 8, which came with new/different SIM. Now 5 days later I was messing around with my watch and notice the LTE wasn’t working. AW settings app, under cellular option it read my plan was not in use. Everything on T-Mobile side said it was all connected.

    Easy fix found after an hour with T-Mobile reps.
    1. Apple Watch app—>
    2. Cellular—>
    3. Info circle on T-Mobile plan button—>
    4. Remove plan/yes remove
    5. Add new plan
    6. Follow T-Mobile web instructions
    7. Now SIM is paired and cellular is back to working.

    Just incase anybody has this issue or may coming into this situation with a new phone.

    Any questions feel free to ask. Wish I had taken screen shots. Check your connectivity if you have paired with a 2nd/new phone.
    RECON1 and eyecrispy like this.
    10-04-2017 09:46 PM
  2. TripleOne's Avatar
    WatchOS 4.0.1 is available now and it fixed the LTE issues.
    eyecrispy likes this.
    10-04-2017 10:36 PM
  3. edswife1970's Avatar
    WatchOS 4.0.1 is available now and it fixed the LTE issues.
    Just wondering how long this update takes??
    10-07-2017 05:02 PM
  4. TripleOne's Avatar
    Just wondering how long this update takes??
    30-45minutes?
    10-07-2017 05:22 PM
  5. edswife1970's Avatar
    30-45minutes?
    Thanks. I’ll probably do that tonight when I take my watch off
    10-07-2017 08:22 PM
  6. TripleOne's Avatar
    Thanks. I’ll probably do that tonight when I take my watch off
    You’re very welcome
    10-08-2017 04:10 AM

Similar Threads

  1. stuck in boot loop Iphone 4 ios 7.1.2 and refuse to enter safe mode
    By Karatobi in forum Jailbreaking, Unlocking, Hacks, Themes & Mods
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-2017, 06:57 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 10-04-2017, 07:03 PM
  3. How swim tracking works on the Apple Watch Series 2 and 3
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2017, 05:50 PM
  4. Youtube App issues
    By dmoskaluk in forum Music
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2017, 02:23 PM
  5. Sonos One and Alexa (for starters) are a match made in heaven
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2017, 02:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD