1. crassbasket's Avatar
    Watching YouTube on my 4th Gen Apple TV is unwatchable. Video playback is terribly laggy and I can only describe it as video stutter. Audio playback is normal. Temporary fix is to restart it, but after 15-20 min of use its right back with the same issue. Lastest update applied. Anyone else experiencing this? The rest of the apps work fine except for YouTube.
    05-06-2016 01:57 AM
  2. firedept10's Avatar
    Welcome to iMore!

    I have no issues with YouTube and my TV4. I did have some issues when I originally had my TV3. It was not just YouTube but all the movies that I tried to stream as well. It was attributed to a poor Wi-Fi connection. I bought a couple of additional Apple routers to extend my Wi-Fi network and this intermediately solved my problem. Allowed for a solid signal to my TV. Since then I have even gone a step further and wired my TV4 directly. Just offering one possible solution if you have it Wi-Fi connected.
    05-06-2016 02:46 AM
  3. sekaf's Avatar
    Yes mine does the same thing. Netflix everything else works great. I end up deleting app and reinstalling it. Drives me crazy. Obviously some bug
    05-09-2016 09:25 PM

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 11-11-2016, 11:07 PM
  2. What are the pens in the cover photo of After Apple?
    By willk16 in forum General Apple News & Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-06-2016, 11:11 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-06-2016, 01:12 AM
  4. Apple highlights wildfire assistance apps in wake of Alberta blaze
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-05-2016, 05:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD