1. mszatny's Avatar
    Just paired my old S9 with my iphone. Sound is very good, but only the volume and Play/Pause buttons work.

    Why can't I use the Advance button?

    MS
    06-18-2009 02:24 PM
  2. zosomagnus#IM's Avatar
    Same issue here. Are there stereo bluetooth headsets that have full audio navigation control?
    07-01-2009 08:57 AM
  3. unternull's Avatar
    Thats because apple did not include Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)
    which is what allows you to foward and back a track.
    07-04-2009 12:56 PM
  4. pacdamac9's Avatar
    has anyone tried to watch any movies with the s9s? I noticed that there is an extreme audio lag.

    When I watch movies on the speaker or regular non-bluetooth headphones, the audio matches the picture.

    Maybe its just me.....any thoughts? I have the 3gs btw...
    07-06-2009 10:26 AM
  5. wase4711#IM's Avatar
    I have a slight lag on mine, but nothing terrible..
    07-06-2009 03:04 PM
  6. kevinw82's Avatar
    i have the lag on mine too...is there any BT headset that will control track changes?

    Will apple include the AVRCP in a later release?
    07-15-2009 09:31 AM
  7. JustinHorn's Avatar
    Will apple include the AVRCP in a later release?
    Doesn't look like it, still no AVRCP in 3.1 beta 2
    07-15-2009 09:56 AM
  8. Thelionuk's Avatar
    I've found a trick to get past the lag with motorola s9s- if u have lag, hit te Bluetooth icon and change to speaker, then switch back again to the headset -it seems to jog the Bluetooth into syncing! Works for me anyway!
    07-21-2009 03:31 AM
  9. penorwood's Avatar
    I've found a trick to get past the lag with motorola s9s- if u have lag, hit te Bluetooth icon and change to speaker, then switch back again to the headset -it seems to jog the Bluetooth into syncing! Works for me anyway!
    That trick does work but sometimes I have to do it twice.
    07-23-2009 08:04 PM
  10. zosomagnus#IM's Avatar
    I'm having the same lag problems with the s9. Now I have a problem with the volume switch on the s9. When I switched from watching video to just audio I can hear the audio volume gradually go down. When I tried to hit the '+' volume button nothing happens. I think it is defective, but wanted to check here to see if anyone else has experienced this.
    07-26-2009 02:24 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD