1. SweetSCBerry's Avatar
    I have an problem with my Tapatalk and iMore passport thru the website. It says from the website Sprint_iPhone5 and on my Tapatalk from my iPhone it says SweetSCBerry. It's so confusing :/


    Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    12-06-2012 11:14 PM
  2. linsiris's Avatar
    Well my issue is that I can't log in to my account from tapaltak or the iMore forum app. I use my microsoft account to log in but I just can't, any solution? :'(
    12-07-2012 06:13 AM
  3. SweetSCBerry's Avatar
    Well my issue is that I can't log in to my account from tapaltak or the iMore forum app. I use my microsoft account to log in but I just can't, any solution? :'(
    I have the same problem as you. My solution is different from yours but I wish I can help but I can't but the others can help us.


    Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    12-07-2012 10:31 AM
  4. qbnkelt's Avatar
    Interesting. Same thing but only when trying to access certain forums, like the iPhone 5s forum.

    ***whole forum now gone!

    Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
    12-07-2012 02:18 PM
  5. Marcus Adolfsson's Avatar
    Well my issue is that I can't log in to my account from tapaltak or the iMore forum app. I use my microsoft account to log in but I just can't, any solution? :'(
    Under the cog-wheel top right corner, Your Account, then enter a password. You will need to login using that information.
    12-07-2012 04:00 PM
  6. Marcus Adolfsson's Avatar
    I have an problem with my Tapatalk and iMore passport thru the website. It says from the website Sprint_iPhone5 and on my Tapatalk from my iPhone it says SweetSCBerry. It's so confusing :/
    I am not quite understanding the issue, can you explain it in more detail. Thanks!
    12-07-2012 04:08 PM
  7. SweetSCBerry's Avatar
    I am not quite understanding the issue, can you explain it in more detail. Thanks!
    The problem is when I'm on the website is shows my iMore account but it suppose to show SweetSCBerry not the Sprint_iPhone5, it's so confusing also I am a member of CB.


    Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    12-08-2012 11:05 PM
  8. Marcus Adolfsson's Avatar
    The problem is when I'm on the website is shows my iMore account but it suppose to show SweetSCBerry not the Sprint_iPhone5, it's so confusing also I am a member of CB.
    Where does it show Sprint_iPhone5, in the top right corner and in the forums "super header" or both?
    12-09-2012 07:49 PM
  9. SweetSCBerry's Avatar
    Where does it show Sprint_iPhone5, in the top right corner and in the forums "super header" or both?
    In the threads from recent posts it shows Sprint_iPhone5 from the website, but on my Tapatalk it shows SweetSCBerry. It doesn't make sense to me.


    Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    12-09-2012 08:02 PM
  10. Marcus Adolfsson's Avatar
    I think we got it cleaned up going forward (previous posts may say Sprint_iPhone5 for a bit). Let me know how it looks on your side.
    12-09-2012 09:48 PM
  11. SweetSCBerry's Avatar
    I will test it on the website right now.


    Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    12-09-2012 09:50 PM
  12. SweetSCBerry's Avatar
    Testing on the thread. To see what's wrong with the username.
    12-09-2012 10:09 PM
  13. SweetSCBerry's Avatar
    I think we got it cleaned up going forward (previous posts may say Sprint_iPhone5 for a bit). Let me know how it looks on your side.
    It works on the website from my phone.
    12-09-2012 10:12 PM
  14. Marcus Adolfsson's Avatar
    Super glad we got that resolved. Thanks for your patience.
    12-10-2012 07:48 AM
  15. linsiris's Avatar
    Under the cog-wheel top right corner, Your Account, then enter a password. You will need to login using that information.
    Thanks Marcus, that solved my problem!
    12-11-2012 10:47 AM

Similar Threads

  1. Jambox- soured me on iMore's advice
    By Exechobo in forum Accessories
    Replies: 4
    Last Post: 08-07-2012, 08:32 PM
  2. Can't see YouTube videos on iMore?
    By Massie in forum Site Feedback & Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-05-2012, 06:45 AM
  3. I will put your app as featured on my website http://ipadlovers.nl
    By pclover in forum The Developer's Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 11-23-2010, 03:06 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 02-11-2010, 08:26 AM
  5. Copy and Paste don't work on some websites???
    By Guacho in forum iPhone 4
    Replies: 19
    Last Post: 09-08-2009, 03:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD