1. Massie's Avatar
    Not sure if everyone else is having this issue, but when I click on the My Posts or My Threads buttons beneath my avatar, they always return a server error page. New Post, Subscribed, etc. all work fine though.
    11-25-2012 11:38 AM
  2. ThePinkChameleon's Avatar
    Massie, i just tried both of those links under my avatar and they brought me to the correct place. Perhaps maybe try clearing your cache out to see if that may help
    11-25-2012 12:38 PM
  3. anon(153966)'s Avatar
    Massie after clearing your cache and trying again, if you get the same message post a screenshot.

    I'm sure James (MOD) will be along shortly to assist...
    11-25-2012 04:34 PM
  4. John Yester's Avatar
    There is a current issue with some users, one which is me.


    So trust me this is being addressed.
    11-25-2012 11:31 PM
  5. James Falconer's Avatar
    Yes, we are looking into this folks. Strange issue for sure, but we'll get it fixed.
    11-26-2012 11:41 AM
  6. John Yester's Avatar
    Mine is now working.

    Thanks
    11-27-2012 10:04 PM
  7. James Falconer's Avatar
    Eeeeexcelllent. Glad we got to the bottom of it.

    If anyone else is still having issues, please let me know right away.
    11-28-2012 09:45 AM
  8. Massie's Avatar
    Working again, thank you!
    11-28-2012 11:13 AM
  9. James Falconer's Avatar
    11-29-2012 09:23 AM
  10. pkcable's Avatar
    May be broken again. At least it is at CB and WP Justing it for me here.
    12-02-2012 03:04 PM
  11. Laura Knotek's Avatar
    This is just a test. It's broken in WPC and CB. I'm trying here.

    Yes, I've confirmed it's broken here too.
    12-02-2012 03:05 PM
  12. James Falconer's Avatar
    Thanks for the heads' up folks. We will check into this again...
    12-02-2012 04:25 PM
  13. Massie's Avatar
    Mine is only half-broken: I don't get the server error page, but the last post it shows for me is from 11/30, which isn't correct.
    12-02-2012 04:51 PM
  14. James Falconer's Avatar
    We're working on this Hold tight!
    12-03-2012 09:54 AM
  15. James Falconer's Avatar
    Should be good now...
    12-03-2012 10:38 AM
  16. pkcable's Avatar
    Should be good now...

    If you ever have a problem with it again, the stream in your profile always seems to work, just click on your username and then view profile, or double click on your username, and then click on the MyActivity Tab.
    12-04-2012 10:35 PM

Similar Threads

  1. Tweetbot--Muting MY posts to some?
    By bkford in forum iPhone Apps & Games
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2012, 10:54 AM
  2. The "official" I have my iPhone 4S thread
    By Jeremy in forum iPhone 4S
    Replies: 319
    Last Post: 08-15-2012, 09:10 PM
  3. Where are my posts?
    By Dawkins Bull-Terrier in forum Site Feedback & Help
    Replies: 6
    Last Post: 08-23-2010, 01:17 PM
  4. Why doesn't my facebook news feed links work any longer
    By Shelly78664 in forum Facebook, Twitter, Snapchat and Social
    Replies: 0
    Last Post: 07-19-2010, 12:19 PM
  5. Replies: 64
    Last Post: 04-27-2010, 09:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD