Welcome to the iMore Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 5 of 5
  1. Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Setting time zone help

    So I was going in the settings and went to location services on my iPad and went to system services and notice the setting time zone is purple meaning in use .. Well I notice it never turns off unless I turn it off and when I turn it back it gos straight back to in use ... All apps are killed .. Is this normal ?

    Sent Into Orbit from my iPhone 4S using Tapatalk
  2. Thread AuthorThread Author   #2  


    So I searched and searched others have noticed also I kinda did notice battery didn't last long so I disabled it and we will see I don't travel much anyways lol

    Sent Into Orbit from my iPhone 4S using Tapatalk
  3. #3  
    computerstudioltd's Avatar
    iPhone Nanite

    8 Posts


    that's so weird... what version of iOS are you running?
  4. Thread AuthorThread Author   #4  



    Sent Into Orbit from my iPhone 4S using Tapatalk
  5. #5  
    morsecp's Avatar
    iPhone Newbie

    12 Posts
    Global Posts
    14 Global Posts

    Default Same problem here

    I have a wifi only model on 5.01 and am experiencing the same behavior. I notice on my iPhone 4, which has GPS, the indicator only turns on briefly. I'm assuming the constant illumination on the iPad 2 is a bug. I'm curious if you have a wifi only model? These units don't have a GPS antenna so the battery drain is probably much less than it would be if it were constantly poling the GPS unit for location data. Still, it's annoying and i've turned it off for now.

Posting Permissions