1. Garz's Avatar
    I have the shared data with AT&T which allows the hotspot feature. When I first changed my plan, the hotspot featured worked just fine. Now when I want to connect my MacBook or any other device, it won't locate my mini hotspot. Yes it's turned on. Both of our i5's hotspot works fine. I called At&t last night and trouble shooting didn't help. They tell me my next step is to visit the Genius Bar.

    Has anybody with a mini and the hotspot feature had any issues with it working? If so, did you find a solution?
    01-29-2013 03:02 PM
  2. Alli's Avatar
    I know it's a pain in the pathology, but did you try to restore as new and see if it works?
    01-30-2013 12:37 PM
  3. Garz's Avatar
    I know it's a pain in the pathology, but did you try to restore as new and see if it works?
    Yup I set up as new last night and still failed. Went to AT&T today and got a new SIM card and BOOM, it now works again.
    01-30-2013 08:28 PM
  4. Hot94Z28's Avatar
    I know when I used the hotspot on my iPhone 4 had to have wifi and Bluetooth on and sometimes would have to turn off and back on the hotspot feature to work. But might be different being your iPad and not a phone.


    Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    01-30-2013 08:58 PM
  5. Hot94Z28's Avatar
    Speaking of SIM cards never had issues with them before but I have had to send in my galaxy nexus twice because it just stops reading SIM cards.


    Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    01-30-2013 08:59 PM
  6. Garz's Avatar
    Speaking of SIM cards never had issues with them before but I have had to send in my galaxy nexus twice because it just stops reading SIM cards.


    Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    I had no issues with the network with the old sim. Just hot spot wouldn't work. But it works fine with new sim. Glad to have my LTE hotspot back to power my MacBook Pro.
    01-30-2013 09:28 PM
  7. wildmangk's Avatar
    Im on the grandfathered unlimited and using FoxFi on my Note II and it works flawlessly with my Mini
    03-15-2013 12:09 PM

Similar Threads

  1. Issues with passcode on 5.1 and restoring, etc
    By MustangLife in forum iOS 5
    Replies: 1
    Last Post: 05-22-2012, 08:07 AM
  2. Issues with WiFi on iPhone 4S?
    By RagedUSMC in forum iPhone 4S
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-2011, 07:40 AM
  3. Issue with MyWi on VIP?!?
    By wsm23#IM in forum Jailbreaking, Unlocking, Hacks, Themes & Mods
    Replies: 10
    Last Post: 03-24-2011, 04:35 PM
  4. Is anyone have issues with FiveiRows on 4.1
    By MustangLife in forum Jailbreaking, Unlocking, Hacks, Themes & Mods
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2010, 05:36 PM
  5. [QuickPwn 2.2.5] - Issues with Jailbreaking on 2.2.1
    By hitok1ri in forum Jailbreaking, Unlocking, Hacks, Themes & Mods
    Replies: 9
    Last Post: 02-24-2009, 10:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD