Welcome to the iMore Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. Thread AuthorThread Author   #1  
    Squilly3's Avatar
    iPhone Newbie

    Posts
    15 Posts

    Default Problem with BiteSMS

    Starting yesterday, I can't seem to use BiteSMS's main task - sending a text without going to the app like you normally would with iMessage. It's strange, happened after I added it to notification center and enabled badges. I disabled them but I don't think it did the trick. I don't want to reset it since I paid for a license. Suggestions? Thanks.
  2. #2  
    RemmyZero's Avatar
    iMore Beginner

    Posts
    68 Posts
    Global Posts
    210 Global Posts

    Default Re: Problem with BiteSMS

    That sounds fairly odd. Have you tried just re-installing it? You won't lose your license by uninstalling. There's an option in the settings to retrieve your existing license, you'll just have to fix your preferences again.
  3. #3  
    natasftw's Avatar
    iMore Specialist

    Posts
    1,183 Posts
    iOS Version
    6.1

    Default Re: Problem with BiteSMS

    Did you disable quick reply in bitesms?

    Did you accidentally turn off bitesms alerts in sbsettings?
  4. #4  
    sherlock's Avatar
    iMore Guru

    Posts
    1,737 Posts
    iOS Version
    7.0.6

    Default Re: Problem with BiteSMS

    You might try their beta repo at: cydia.bitesms.com

    That way you'll have the latest bug fixes.


    Sent from my custom iPhone4s with Tapatalk

Similar Threads

  1. Problem with Bitesms
    By Darkmx2000 in forum iPhone 4S
    Replies: 0
    Last Post: 08-13-2012, 06:39 AM
  2. Just thinking, eBay problems with iPhone 3G
    By iLoveiPhones in forum iPhone 3G Forum
    Replies: 11
    Last Post: 08-27-2008, 12:31 PM
  3. Problem with my screen?
    By cjvitek in forum iPhone 4
    Replies: 12
    Last Post: 07-15-2008, 11:10 PM
  4. ATT Start Up Problems with Activation
    By edcar in forum iPhone 4
    Replies: 16
    Last Post: 07-11-2008, 09:31 PM
  5. ATT Start Up Problems with Activation
    By edcar in forum Carrier Discussion Lounge
    Replies: 16
    Last Post: 07-11-2008, 09:31 PM

Posting Permissions