1. LucyBc80's Avatar
    My sister jailbroke her 4s (I'm staying pure), everything went fine, she restored her apps, turned her phone off, the Cydia app was on her homescreen, everything was looking good. But when she clicked on it nothing happened! the screen goes black for a minute and then goes back to the homescreen. We tried restoring, applying Absinthe again but the the programs gives a message saying the device is already jailbroken.

    We've been searching google for a solution but so far no luck.

    Anyone else having this problem?
    05-25-2012 08:04 PM
  2. travo112's Avatar
    Did you try the restore function using itunes?


    This message was sent using my iPhone 4s on tapatalk

    "First make sure you're right, then go ahead," -Davy Crockett

    Don't forget to thank!
    05-25-2012 09:22 PM
  3. hondaalpinestar's Avatar
    Had the same problem for some reason after I installed winterboard. Thought about doing a restore but didnt really wanna take the time so I just rebooted the device and it works fine but I dont have a 4S so hopefully its not to different.
    05-25-2012 11:50 PM
  4. LucyBc80's Avatar
    Did you try the restore function using itunes?
    I used a fresh restore and then applied the jailbreak. There's no reason it won't work, I just don't know what to do.
    05-26-2012 01:12 PM
  5. Peligro911's Avatar
    I would restore using the 5.1.1 Ipsw and use shirt restore then re JB them load Cydia etc before restoring info from a backup if after your restore info Cydia crashs again then you know it's your back up causing the issue


    Sent Into Orbit from my iPhone 4S using Tapatalk
    05-26-2012 01:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD