Welcome to the iMore Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 7 of 7
  1. Thread AuthorThread Author   #1  
    mattycouz's Avatar
    iPhone Newbie

    Posts
    23 Posts
    Global Posts
    49 Global Posts

    Default Help me!

    Hey guys I have an iPhone 3G jailbroken and unlocked using redsn0w an ultrasn0w, It wont connect to itunes and it will keep on rebooting please message if you know the problem
  2. #2  
    mikesa_tx's Avatar
    iMore Intermediate

    Posts
    443 Posts
    Global Posts
    449 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by blackberry.nerd View Post
    Hey guys I have an iPhone 3G jailbroken and unlocked using redsn0w an ultrasn0w, It wont connect to itunes and it will keep on rebooting please message if you know the problem
    So it keeps rebooting when you are trying to connect it to iTunes?
  3. #3  
    iphone_guy's Avatar
    iPhone Newbie

    Posts
    29 Posts

    Default

    if it's just boot cycling, (if you know how) could pull the battery by taking the phone apart??? Have you tried holding power/home down to reset (seems silly I know but figured I'd ask)
  4. #4  
    diamonddialogue's Avatar
    iPhone Intermediate

    Posts
    250 Posts

    Default

    Yes, sometimes doing a reset can work wonders. I'd give that a try first.
  5. Thread AuthorThread Author   #5  
    mattycouz's Avatar
    iPhone Newbie

    Posts
    23 Posts
    Global Posts
    49 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mikesa_tx View Post
    So it keeps rebooting when you are trying to connect it to iTunes?
    i try to connect it and autoplay comes but the boot logo wont go away
  6. #6  
    alpinestars1z's Avatar
    iPhone Pro

    Posts
    625 Posts
    Global Posts
    2,094 Global Posts

    Default

    When did the issue start?
  7. Thread AuthorThread Author   #7  
    mattycouz's Avatar
    iPhone Newbie

    Posts
    23 Posts
    Global Posts
    49 Global Posts

    Default

    after I installed a new digitizer and lcd

Posting Permissions