1. pr1nce's Avatar
    So you have to reset the tabs each time you log in? Bummer. Maybe they will fix it at some point. I think most don't log in and out in the app. I do if I'm online.
    Yes, it's a pita
    05-23-2015 04:46 PM
  2. pr1nce's Avatar
    Just updated to build 643.
    05-24-2015 05:52 AM
  3. Ledsteplin's Avatar
    For track customized tab issue it said.
    05-24-2015 05:54 AM
  4. pr1nce's Avatar
    For track customized tab issue it said.
    Yep, I'm still not able to manage the tabs. It was fine until build 639 or 641. They broke something!
    05-24-2015 06:01 AM
  5. Ledsteplin's Avatar
    Yep, I'm still not able to manage the tabs. It was fine until build 639 or 641. They broke something!
    Odd. Is it just you?
    05-24-2015 10:32 AM
  6. Ledsteplin's Avatar
    Did you give William the screenshot?
    05-24-2015 10:34 AM
  7. Just_Me_D's Avatar
    I'm still able to manage the tabs via Tapatalk.
    05-24-2015 10:35 AM
  8. Ledsteplin's Avatar
    I'm still able to manage the tabs via Tapatalk.
    It's frustrating to have an app with a bug no one else has. My Words With Friends app has a sound effects issue. I can only get it to work by swiping it out of the multitasking tray. Tried everything. Even does it after updates.
    05-24-2015 11:49 AM
  9. pr1nce's Avatar
    Did you give William the screenshot?
    Yes I did. I got a message from him last night about the new build. I've tried everything I can think of.
    05-24-2015 01:30 PM
  10. pr1nce's Avatar
    I'm still able to manage the tabs via Tapatalk.
    I don't know what happened here. It was all good until the last two betas.
    05-24-2015 01:31 PM
  11. Just_Me_D's Avatar
    I don't know what happened here. It was all good until the last two betas.
    If you haven't already, try clearing the cache and then deleting the app. Reboot your iPhone and then reinstall the latest beta version of Tapatalk to see if you are then able to manipulate the tabs.
    05-24-2015 01:47 PM
  12. pr1nce's Avatar
    I'm pretty sure I've done that. I've clear caches, rebooted, deleted, reinstalled so many times every which way.
    05-24-2015 02:02 PM
  13. Ledsteplin's Avatar
    I don't know what happened here. It was all good until the last two betas.
    Sign out of all your forums and remove them all from TapaTalk. Download the App Store version. Add your forums back in but don't sign out of any. Then update the beta again. Check the tabs. If they work, set them. Then try logging out of one and back in and see if it works.
    05-24-2015 02:22 PM
  14. pr1nce's Avatar
    Sign out of all your forums and remove them all from TapaTalk. Download the App Store version. Add your forums back in but don't sign out of any. Then update the beta again. Check the tabs. If they work, set them. Then try logging out of one and back in and see if it works.
    I tried this and so far it's worked. Thanks for the tip!
    05-24-2015 03:34 PM
  15. pr1nce's Avatar
    I spoke to soon. Sometimes it's fine and sometimes it's not. I'm trying to figure out a pattern to this.
    05-24-2015 03:44 PM
  16. pr1nce's Avatar
    I don't want to jinx myself. It seems fine now... Knock on wood.
    05-24-2015 09:32 PM
  17. Ledsteplin's Avatar
    I don't want to jinx myself. It seems fine now... Knock on wood.
    You may want to throw salt over your shoulder as well!
    05-25-2015 09:58 AM
  18. pr1nce's Avatar
    You may want to throw salt over your shoulder as well!
    I received a quick solution tip this morning from William at Tapatalk too. I believe the problem is resolved.
    05-25-2015 10:26 AM
  19. pr1nce's Avatar
    I just received a new beta build 645. I'm downloading now.
    05-25-2015 10:08 PM
  20. dictoresno's Avatar
    Anyone else having problems opening pictures that are post attachments.


    Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
    05-26-2015 01:58 AM
  21. Ledsteplin's Avatar
    Anyone else having problems opening pictures that are post attachments.


    Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
    Which build? I did one last night to(645). This morning it's 4.0.0 (634)??
    I was having issues opening pics on a different forum before updating to (645) last night. I never checked (645). It was late and I went to bed.
    I think they boo booed. It should be 4.1.0 (645).
    05-26-2015 04:37 AM
  22. dictoresno's Avatar
    Which build? I did one last night to(645). This morning it's 4.0.0 (634)??
    I was having issues opening pics on a different forum before updating to (645) last night. I never checked (645). It was late and I went to bed.
    I think they boo booed. It should be 4.1.0 (645).
    I'm in the current build from last night. But it doesn't matter, the last like 8 build it's the same thing.


    Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
    05-26-2015 11:22 AM
  23. Ledsteplin's Avatar
    Yep. About right. This time my tabs got all set to "Trending" and I had to redo it. They like that Trending thing. I never use it.
    05-26-2015 11:49 AM
  24. phreddyl's Avatar
    I got the message about the new build but just tried to download and it isn't listed in TestFlight- anyone else seeing this?
    05-26-2015 11:50 AM
  25. MarkY3130's Avatar
    I got the message about the new build but just tried to download and it isn't listed in TestFlight- anyone else seeing this?
    Same
    05-26-2015 11:56 AM
1,983 ... 3334353637 ...

Similar Threads

  1. BBM for iPhone updates with new look, group stickers, and more
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 12-31-2014, 02:50 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-29-2014, 07:04 PM
  3. Why do I have no storage space for the new software updates?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2014, 04:21 PM
  4. Why isn't my photo stream updating from my phone?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2014, 03:07 PM
  5. If I lose wifi during an update will the progress be lost?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2014, 12:23 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD