1. freakout311style's Avatar
    I apologize if this has already been asked, I searched but didn't find anything that was close enough to what I'm experiencing;

    I upgraded to the iPhone 7 from a 6S when it came out last month. Everything is working as expected, except that I'm having a weird issue with the sound not working in media in certain apps (Mainly Flipboard and Hootsuite, with a few others, but those are the big ones that I use). When I try to view videos on either of these apps, the video plays perfectly fine, but there is no sound (even when the volume is maxed) playing from the video. If I play it in a different app (Twitter, Facebook, Safari), the video plays with sound as it should. I've deleted and reinstalled the apps, thinking that it could be corrupt somewhere, but that hasn't changed what I'm experiencing. Additionally, it never seems to happen in Apple apps, or "official" apps, such as YouTube, Facebook, Twitter, etc.

    I never experienced this with my 6S running iOS 9 (I had 10 on it briefly before I got the new phone, but I didn't have it long enough to notice if this happened after the software update).

    Has anyone else experienced this?
    10-24-2016 03:06 PM

Similar Threads

  1. iOS 10.1.1
    By kch50428 in forum iOS 10
    Replies: 91
    Last Post: 11-18-2016, 02:37 PM
  2. 10.1 is out.
    By kilofoxtrot in forum iPhone 7 Plus
    Replies: 1
    Last Post: 10-24-2016, 02:06 PM
  3. Whatsapp crashing if contacts access is ON
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-24-2016, 01:21 PM
  4. How to download and install macOS 10.12.1 on your Mac
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-24-2016, 12:51 PM
  5. iOS 10.1 Portrait Mode review: Magic in its imperfections
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-24-2016, 12:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD