Welcome to the iMore Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread AuthorThread Author   #1  
    clg82's Avatar
    iPhone Intermediate

    378 Posts
    Global Posts
    415 Global Posts

    Default Problems receiving signal?....help please.

    While we're on the topic of 4g and LTE with our new iphone 5's does anyone else have any problems when they turn "LTE" off in settings not getting data at all?!? I show 4g right now with AT&T but when i turn off "LTE" in settings it doesn't give me 3g.....or any data for that matter..(had to turn phone on and off again to get signal back)..another problem i'm having is that when i was in a building the other day with "NO SERVICE" i noticed after i got back outside the signal bars kept jumping from none to full without any designation (3G/4G/LTE etc)....had to turn my phone off then back on again to get back on the network...anyone else with these problems....both times i had to restart the phone just for it to find signal again....thanks for any help~Chris

Similar Threads

  1. Not receiving phone calls
    By Keldog in forum iPhone 4S
    Replies: 27
    Last Post: 01-08-2014, 12:30 PM
  2. iPhone signal problems?
    By pappy53 in forum iPhone 4
    Replies: 27
    Last Post: 06-22-2011, 04:05 PM
  3. unlocked/jailbroken 3GS on tmo - signal problems
    By DVNO in forum Jailbreaking, Unlocking, Hacks, Themes & Mods
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2010, 08:00 PM
  4. Receiving texts and vibrate
    By dremzz in forum iPhone 4
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-2009, 06:59 AM
  5. Receiving Pictures!?
    By RedPitSea in forum iPhone 4
    Replies: 12
    Last Post: 06-10-2009, 10:09 PM

Posting Permissions