Welcome to the iMore Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Thread AuthorThread Author   #1  
    citibori's Avatar
    iMore Beginner

    Posts
    74 Posts

    Default Mail sound

    The mail sound is not in sync with the notification. The sound comes much later. Anybody having this issue?
  2. #2  
    SeanHRCC's Avatar
    iMore Genius

    Posts
    8,900 Posts
    Global Posts
    8,902 Global Posts
    iOS Version
    Taco Bell

    Default

    Mine tones right when the email icon pops up, so i don't think im having the same problem you are.
    "Speed has never killed anyone; suddenly becoming stationary...that's what gets you." - Jeremy Clarkson
  3. #3  
    ross778's Avatar
    iMore Newbie

    Posts
    10 Posts
    Global Posts
    380 Global Posts

    Default

    Mine has a slight delay at times, but not always, and the delay is only about 10 or 15 seconds after I see that a new email has arrived. Marked it off because I figured the phone was doing something in the background when the email came through.
  4. #4  
    dmt316's Avatar
    iMore Intermediate

    Posts
    497 Posts
    Global Posts
    503 Global Posts
    iOS Version
    5.1 Beta 2

    Default

    Mine is delayed but I chalk it up to being on a beta
     Gold iPhone 5S 64 GB VZW on iOS 7.0.2  iPad 3rd Gen Black 16GB  Black MacBook 13" 2008  20" iMac Late 2007  Apple TV 2  2009 13' MacBook Pro
  5. #5  
    JustMe'D's Avatar

    Posts
    22,051 Posts
    Global Posts
    22,285 Global Posts
    iOS Version
    7.0.4

    Default

    Mine is in-sync with the arrival of my email. Have you tried doing a reboot?
  6. #6  
    Guacho's Avatar
    iMore Expert

    Posts
    981 Posts

    Default

    mine is fine when receiving emails, but when I send one the "swoosh" sent sound plays as soon as I hit the send button, not a few seconds later when it's actually sent.

Posting Permissions