1. emgrant93's Avatar
    Anybody noticed when you're answering a call there is a 1-2 second delay. I say "hello" but it's silence like they didn't hear me.
    02-03-2012 02:04 PM
  2. cthomas1440's Avatar
    Yep


    Sent from my IPhone
    02-03-2012 02:08 PM
  3. iVazz's Avatar
    Yep, limitation of CDMA I'd guess.


    Sent from my iPhone 4s using Tapatalk.
    02-03-2012 02:30 PM
  4. emgrant93's Avatar
    Yep


    Sent from my IPhone

    Yep, limitation of CDMA I'd guess.


    Sent from my iPhone 4s using Tapatalk.
    I have an AT&T 4s... Hey Chris is your iPhone CDMA or GSM?
    02-03-2012 02:48 PM
  5. Slammers08's Avatar
    I have att and dont have that issue.
    02-03-2012 07:10 PM
  6. emgrant93's Avatar
    Hmmm this is strange any other AT&T users experiencing this...
    02-03-2012 07:43 PM
  7. BlackberryWannabe13's Avatar
    I'm on Verizon and this has happened to me once or twice.
    02-03-2012 10:04 PM
  8. dmstrom's Avatar
    Happens to me all the time. Rather annoying.
    02-04-2012 12:06 PM
  9. emgrant93's Avatar
    Happens to me all the time. Rather annoying.
    I wonder if it has anything to do with Siri raise to speak function??
    02-04-2012 05:58 PM
  10. emgrant93's Avatar
    Just wondering if anyone found a solution? Is it worth returning... I wonder if I have a bad mic or something.
    02-14-2012 09:10 AM
  11. Rockdog97's Avatar
    Not for me (AT&T)
    02-14-2012 04:33 PM
  12. Adawg1203's Avatar
    Yep, limitation of CDMA I'd guess.


    Sent from my iPhone 4s using Tapatalk.
    No it has nothing to do with CDMA, it's the device itself.
    02-14-2012 07:54 PM
  13. Adawg1203's Avatar
    I wonder if it has anything to do with Siri raise to speak function??
    I disabled that feature and I still experience the problem.
    02-14-2012 07:56 PM
  14. emgrant93's Avatar
    So I returned the phone no hassle and yet the new one does the same thing...
    02-17-2012 08:18 AM
  15. TurboTiger's Avatar
    I noticed this several times.
    Not annoying enough yet for me to attempt to return the device.
    Good Luck
    02-17-2012 08:46 PM
  16. cthomas1440's Avatar
    I have an AT&T 4s... Hey Chris is your iPhone CDMA or GSM?
    Verizon, but I had the 4 on the same network with no issues.


    Sent from my IPhone
    02-26-2012 01:53 PM
  17. gary1949's Avatar
    If you are using Bluetooth audio devices (Bluetooth headset, Bluetooth equipped hearing aids, automotive Bluetooth audio systems, etc) they can take a second or two to lock on. I experience the delay when going through my hearing aids or my car's handsfree audio, but not when using the phone without the Bluetooth devices.
    02-26-2012 03:00 PM
  18. ruger141's Avatar
    Mine does it every single time. If you dont put it up to your ear right away you can see whats going on. When a call comes in and you hit the answer icon there is about a 1 or 2 sec delay before the screen switches and displays the call. It just looks like it takes that long to process that you hit answer and for it to connect you. I find it mildy annoying as well but am learning to wait until I see the timer counting before I try and talk. Its even worse if answering and turning speaker phone on as well btw.
    02-27-2012 01:05 AM
  19. Aubre34's Avatar
    I accidentally had Bluetooth toggled on. Turned it off and walla!
    01-11-2013 10:16 AM
  20. Aubre34's Avatar
    It started again so I called apple and they had me reset network settings. Seems to work now. Go to general, then. Reset. Then reset network settings. See if that helps!
    01-11-2013 01:40 PM
  21. littlebecky's Avatar
    Yes I have that problem and so does my mum. She gets so mad at me lol
    01-27-2013 12:31 PM
  22. littlebecky's Avatar
    Yes I have that issue!
    01-27-2013 12:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD