Welcome to the iMore Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
  1. Thread AuthorThread Author   #1  
    Lesawags's Avatar
    iMore Intermediate

    Posts
    110 Posts

    Question 50% of time phone goes right to voicemail...

    Hi all new poster here. I bought my iPhone 4s from sprint 11/1/11. All has been well until today. My phone calls started to go to vvmail without ringing. This all started because my mailbox was full and I went to clear it out. While there I changed my voice message from default to my voice. I called sprint they reset my phone while I waited. Sprint tried to call still voicemail only. I rebooted my phone and it worked for awhile then stopped working... Then I changed to default voice again and got rid of vvmai altogether . Seems to work for now. Any ideas would be very appreciated. Thanks so much. I searched this forum but didn't see anything like mine. Great forum, so much info. Thanks again .
  2. #2  
    IIJBII's Avatar
    iMore Intermediate

    Posts
    255 Posts
    Global Posts
    738 Global Posts

    Default

    Age you using an airave by chance?
  3. Thread AuthorThread Author   #3  
    Lesawags's Avatar
    iMore Intermediate

    Posts
    110 Posts

    Default

    Here is a stupid question, is a airwave a signal booster?? If so, no I'm not. I'm taking it in to Apple tomorrow, but it seems fine today except once this morning. Any ideas at all? It's so odd. I thought it was because my visual voicemail was full and malfunctioning, but I stopped using it to see if that would help, but it didn't . Thanks again
  4. #4  
    Cleveland's Avatar
    iMore Specialist

    Posts
    1,436 Posts
    Global Posts
    2,062 Global Posts

    Default

    Sounds like could be a faulty device or maybe an issue with Sprint ? All I can be really ... Good luck
  5. #5  
    jrtesq's Avatar
    iPhone Newbie

    Posts
    11 Posts
    Global Posts
    116 Global Posts

    Default

    This happens to my wife's Palm phone on Sprint. Been going on for a LONG time. If you find a solution, maybe it will work for my wife too. Please post an update if and when you find a solution.

    Thanks.
  6. #6  
    ghostface147's Avatar
    iMore Genius

    Posts
    3,710 Posts
    Global Posts
    3,819 Global Posts

    Default

    Sounds like a bad network.
  7. Thread AuthorThread Author   #7  
    Lesawags's Avatar
    iMore Intermediate

    Posts
    110 Posts

    Default

    Thanks for the help. Took it into Apple yesterday, even though it started working correctly by Sunday morning. My phone tested fine, and it seems it was a network issue. I haven't had the issue since. Was afraid I needed a new phone, and since there are none available for a few weeks, thought it would be a nightmare. Seems I'm in the clear... Knock on wood.
    Last edited by Lesawags; 11-08-2011 at 12:12 PM.
  8. #8  
    saynt j's Avatar
    iMore Intermediate

    Posts
    243 Posts
    Global Posts
    268 Global Posts

    Default

    Always had that issue on Sprint. Still have that issue when trying to call people on Sprint. It's been happening ever since that weirdo in the trench coat was trying to convince people to move to the PCS network. (PCS = Phone Calls Suck)

Posting Permissions